Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Nokia Lumia 900, in oferta COSMOTE si Germanos

27 Iulie 2012Noul Nokia Lumia 900, cel mai performant telefon cu sistem de operare Windows, este acum disponibil la COSMOTE şi Germanos Telecom România. Nokia Lumia 900 are un touchscreen de 4,3 inci, cantareste doar 160 grame şi are 11,5 mm grosime. Dispune de un timp de vorbire de până la 7 ore (3G) şi în standby până la 300 ore (3G). Dispozitivul este realizat dintr-o carcasă monobloc din plastic policarbonat şi este disponibil în culorile negru şi alb.


Telefonul mobil are o cameră foto de 8MP cu lentilă Carl Zeiss, bliţ cu dual LED şi auto focus. Mai mult, telefonul are şi o cameră frontală de 1MP, perfectă pentru a-i vedea pe cei dragi prin intermediul unui apel video.


Nokia Lumia 900 utilizează Windows Phone 7.5 şi este prevăzut cu WLAN. Dispozitivul poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooth Stereo Audio şi este prevăzut cu USB 2.0 şi conector audio universal de 3,5 mm. De asemenea, terminalul permite sincronizarea datelor cu Microsoft Zune pentru PC şi Mac Conector Software, iar utilizatorii vor accesa foarte uşor Calendarul, Contactele şi Lista de To Do cu mailul pentru Exchange, Lotus, LinkedIn, Facebook şi Twitter.


Accesul e-mail este mai simplu ca niciodată, cu posibilitatea de a avea mai multe conturi asociate cu o singură căsuţă poştală şi de a accesa serverele de e-mail. În plus, Microsoft Lync asigură o monitorizare permanentă a disponibilităţii contactelor astfel încât, indiferent de locaţie, utilizatorul poate intra în conversaţii pe IM sau întâlniri online direct de pe noul Lumia 900.


Smatphone-ul oferă access la orice tip de e-mail, la reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau LinkedIn. Telefonul utilizează aplicaţii precum Nokia Maps, special create pentru globetrotteri, Nokia Drive, Nokia Contacts Transfer, Nokia Music şi multe altele.
Pe lângă acestea, terminalul este compatibil cu Office 365 şi are preinstalată suita MS Office, pentru o descărcare, accesare şi editare mai uşoară a fişierelor de tip Word, Excel şi Powerpoint.


Nokia Lumia 900 este disponibil la 299 de lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL.
Pentru 55.80 euro/lună (TVA inclus), clienţii au incluse 500 minute naţionale şi internaţionale zona 1, 3.000 de minute în reţea, 3.000 de SMS-uri în reţea, 3.000 minute către numere fixe din Romtelecom, 500 de MMS-uri în reţea, 2.5 GB trafic de date.
Telefonul este, de asemenea, disponibil fără abonament la 1.999 lei (TVA inclus).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite