Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Romtelecom si Cosmote ofera Dolce Mobile TV

27 Iulie 2012Romtelecom si COSMOTE Romania ofera, incepand de astazi, Dolce Mobile TV – o noua experienta de vizionare pentru clienti, care pot urmari de acum programele lor TV preferate oriunde si oricand, folosind un telefon inteligent compatibil sau o tableta.
Astfel, Dolcetv.ro, portalul TV online oferit de Romtelecom de peste un an, devine mai atractiv castigand mobilitate si va fi disponibil numai pentru clientii de Internet in banda larga ai Romtelecom si COSMOTE. Clientii celor doua companii vor putea viziona continutul video online gratuit pana pe 26 august 2012.


Clientii Romtelecom si COSMOTE trebuie sa descarce si sa isi instaleze aplicatia Dolce Mobile TV powered by COSMOTE pe telefoanele lor mobile, sau pe tablete, si sa urmareasca programele TV din grila. Clientii care folosesc serviciul de date 3G de la COSMOTE si care se afla intr-o zona cu acoperire 3G, atunci cand sunt in aer liber, sau folosesc o conexiune Romtelecom, in interior, au la dispozitie 35 de programe TV transmise in direct, precum si evenimente sportive (in direct sau inregistrate), oricand doresc. Mai mult, clientii care folosesc o conexiune fixa Romtelecom pot viziona filme in sistem video on demand (platit), daca detin un cont valid pe www.dolcetv.ro.


Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE este disponibil pentru terminale cu Android 2.3 sau versiuni mai noi, si pentru dispozitive cu sistemul de operare iOS 4.0 sau mai recent si se poate descarca din Play Store (pentru Android) si App Store (pentru iOS). O aplicatie personalizata este de asemenea disponibila pentru tabletele iPad si cu sistem de operare Android 3.0.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite