Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Endava, listată īn Global Outsourcing 100

06 August 2012



Endava a fost nominalizată în cadrul topului anual Global Outsourcing 100, realizat de Asociația Internațională a Profesioniștilor în Outsourcing – International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). De asemenea, Endava a fost listată și în cadrul categoriei Best Rising Star pentru cifra de afaceri realizată la nivel global și la secțiunea Best Rising Star în industriile sale țintă. Compania a avut o evoluție constantă în ultimii ani, cu rate anuale de creștere de 25%, atingând un venit anual de 34 de milioane de euro. Endava a cunoscut un avans important și la nivelul numărului de angajați în birourile din România și Moldova, ajungând să aibă aproximativ 1.000 de salariați cu normă întreagă la nivel de grup.

Totodată, Endava a programat noi investiții, pentru a sprijini expansiunea rapidă a operațiunilor sale, intenționând să ajungă la 1.600 de angajați în următorii doi ani. „Succesul companiei determină o continuare a extinderii și a investițiilor noastre în România și Republica Moldova.

Ca urmare a unor contracte noi semnate cu organizații de renume, în principal din sectoarele financiar și telecom, avem în vedere extinderea capacității de a livra cu succes proiecte de mari dimensiuni din Europa de Est“, a adăugat John Cotterell, Chief Executive Endava.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite