Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

D-Link lanseaza noul router pentru cloud

06 August 2012



D-Link a lansat noul router pentru Cloud D-Link Wireless N Gigabit, DIR-636L. Acest router de formă cilindrică transmite cu o viteză de 300 Mbps şi garantează o conexiune la Internet puternică şi stabilă pentru reţeaua de acasă. Routerul DIR-636L este uşor de configurat şi poate fi administrat complet cu ajutorul platformei mydlink. Aceasta înseamnă că utilizatorii vor avea acces permanent, 24/7, la cloud-ul personal. Noul model este destinat locuinţei digitale şi pentru birouri mici.

Noul router D-Link pentru cloud suportă toate serviciile mydlink pentru cloud prin intermediul aplicaţiilor pentru Android, iPhone şi iPad. Aceasta, la rândul său, face posibilă gestionarea dispozitivului prin intermediul portalului din orice locaţie. Utilizatorii de telefoane mobile pot să vizualizeze starea actuală a routerului, să blocheze accesul utilizatorilor neautorizaţi în reţea şi să permită accesul la Internet al copiilor. Trimiterea de mesaje şi emailuri de notificare pot fi, de asemenea, configurate prin intermediul portalului.

De exemplu, cu aplicaţia pentru mobil QRS Mobile, utlizatorii îşi pot configura reţeaua de acasă în doar câteva minute, stând confortabil pe canapea: aplicaţia stabileşte o conexiune între iPhone-ul sau iPad-ul utilizatorului şi routerul D-Link cu capabilităţi QRS (Quick Router Setup).

După instalare, aplicaţia pentru mobil SharePort Mobile (care este de asemenea suportată de routerul DIR-636L) recunoaşte automat ce mediu de stocare de date a fost conectat (USB flash drive sau USB hard drive). Se defineşte atunci un cloud personal ce permite utilizatorilor să transmită întreaga bibliotecă media pe telefonul lor, prin intermediul reţelei locale sau 3G, oferindu-le acces nelimitat, 24/7, la fişiere de muzică, fotografii şi chiar filme.



Tags: D-Link, cloud, router

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite