Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

TRENDnet oferă cel mai mic adaptor de rețea power over Ethernet

06 August 2012



TRENDnet, producător de echipamente de rețea cu şi fără fir , anuntă disponibilitatea pe piaţa din Romania a kit-ului Compact Powerline AV Adaptor 500Mbps, modelul TPL-406E2K. Noul echipament oferă utilizatorilor două adaptoare TPL 406E, ce permit realizarea transferului de date folosind infrastructura reţelei de curent. Prin simpla conectare a produselor în prizele electrice existente, utilizatorul va beneficia de acces imediat la conexiuni internet de mare viteză și streaming media HD. Faţă de alte adaptoare din clasa sa, TPL 406E este mult mai compact (cu aproape 50% mai mic), reuşind să se integreze perfect în spaţiile aglomerate.

Odată cu apariţia noilor dispozitive multimedia, precum televizoarele cu conexiune la internet, DVR-urile și consolele de jocuri, utilizarea unor echipamente de reţea capabile să ofere viteze de transfer suficient de mari pentru streaming HD direct de pe internet a devenit o necesitate. „Combinaţia dintre o viteză de transfer la 500 Mbps, dimensiuni reduse și un preț mic, redefinește categoria Powerline 500 Mbps.

Consumatorii ce iau în calcul soluții Powerline, vor remarca avantajele oferite de noul model TPL-406E2K“, a declarat Zak Wood, Director Global Marketing, TRENDnet. Cu o viteză de transfer de până la 500 Mbps, noul adaptor TPL-406E2K conectează toate aceste dispozitive la Internet folosind liniile electrice existente, oferind conţinut multimedia audio şi video fără întreruperi. Modalitatea de configurare este foarte simplă, unul dintre adaptoare se conectează la un router sau direct la internet, iar al doilea la orice altă priză de curent din același sistem electric.

Cele două adaptoarele TRENDnet se sincronizează automat, fără a fi necesar un CD de instalare. Adaptoarele Powerline de la TRENDnet sunt echipate cu un sistem de criptare a datelor (128-Bit AES) şi buton de sincronizare ce permite schimbarea imediată a cheii de criptare. Echipamentele TRENDnet sunt prietenoase cu mediul, iar noile adaptoarel TPL 406E beneficiază de tehnologie de management al energiei, reducând consumul de curent electric cu până la 80% în modul standby.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite