Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Asus aduce īn Romānia noua serie Zenbook Prime

06 August 2012



Asus a lansat în România noua serie Asus Zenbook Prime, disponibilă în versiunile UX21A (11.6” - 1.1 kg) şi UX31A (13.3” - 1.3 kg), care aduce o continuitate la nivelul designului, dar exploatează evoluţia tehnologiei în materie de procesoare, unităţi de stocare și comunicații. Construit pentru multimedia HD, Zenbook Prime utilizează cea de-a treia generație de procesoare Intel Core i7 bazate pe tehnologia Ivy Bridge. Cu o grafică HD 4000 integrată și capabilități multitasking îmbunătățite, acesta crește performanța și reduce consumul de energie. Oferind un transfer de date rapid, SSD-urile SATA 6Gb/s sunt de patru ori mai rapide decât hard disk-urile mecanice și de două ori mai rapide decât SATA 3Gb/s. Porturile USB 3.0 le înlocuiesc complet pe cele USB 2.0, operând de până la 10 ori mai rapid, menținând în același timp compatibilitatea totală.

Îndeplinind o promisiune de bază a conceptului ultrabook, Zenbook Prime oferă consumatorilor un răspuns spontan, reactivându-se din standby în numai 2 secunde. Perioada de așteptare poate ajunge până la două săptămâni în modul S3, sau la 200 de zile în modul S4, cu funcții speciale pentru a preveni pierderea de date în tot acest timp, iar autonomia este de 7 ore.



Pentru a încuraja ușurința în utilizare și accesibilitatea, ASUS a adăugat modelului Zenbook Prime un touchpad optimizat pentru gestică, iar tastatura chiclet beneficiază de iluminare proprie. Utilizatorii beneficiază şi de o cameră HD pentru apeluri video. Una dintre principalele îmbunătățiri vine sub forma unui ecran full HD 1080p ce utilizează un panou IPS. Alături de imaginile clare și bine definite, ecranul permite unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade și implicit, un divertisment ce poate fi gustat de mai mulți oameni odată. Pentru un sunet fidel, Zenbook Prime apelează la tehnologia audio ASUS SonicMaster dezvoltată în cooperare cu Bang & Olufsen ICEpower. (G.V.)



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite