Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon anunţă noile modele imagePROGRAF pentru documente tehnice

21 August 2012



Canon Europe, lider mondial în domeniul soluţiilor de imprimare, anunţă actualizarea gamei de imprimante pentru format mare şi lansarea a două noi echipamente imagePROGRAF cu capabilităţi opţionale de multifuncționale, ce vor spori eficienţa imprimării şi scanării documentelor de format mare, venind în sprijinul profesioniştilor din domenii precum design sau inginerie.
Cele două noi echipamente de format A0 – imagePROGRAF iPF765 şi iPF760 – introduc o nouă serie de funcţii gândite pentru a economisi timpul şi pentru a îmbunătăţi ritmul de lucru. Este inclusă o tavă orizontală de stivuire pentru format A1, pentru a asigura că documentele sunt organizate, dar şi îmbunătăţiri ale managementului imprimărilor. Mai mult, modelul imagePRGRAF iPF765, care va înlocui imagePROGRAF iPF755, dispune de un spaţiu de stocare de 250 GB (dintre care 32 GB sunt dedicaţi memoriei de procesare a fişierelor) pentru eficientizarea ritmului de lucru în reţea, dar şi a printării de documente mari, cu detalii complexe.
Dezvoltate pentru a fi folosite de profesionişti care lucrează în domenii diferite, în special pentru design asistat (CAD), arhitectură, inginerie, construcţii (AEC), geodezie şi cartografie (GIS), dar şi în altele ce folosesc documente tehnice, imagePROGRAF iPF765 şi iPG760 imprimă documente şi postere color de dimensiuni mari. Ambele echipamente includ software utilitar pentru utilizatorii din industria de semnalsitică, dar şi pentru cei ce le folosesc în mediul de birou. Astfel, rezoluţia maximă este de 2400x1200 de puncte per inci (dpi).
Pornind de la succesul gamei imagePROGRAF, Canon a actualizat şi îmbunătăţit funcţiile modelelor curente pentru a-şi ajuta clienţii să-şi dezvolte cotele de piaţa în zonele de CAD, GIS şi AEC”, a declarat Yuichi Miyano, directorul diviziei Large Format Solutions a Canon Europe. “Am fost atenţi la feedback-ul primit de la clienţi si am ajustat sistemele Canon prin mărirea memoriei şi integrarea tăvii de stivuire a formatelor A1, pentru a îmbunătăţi productivitatea şi eficienţa. Printurile de format mare, la înaltă calitate, pot fi acum produse uşor, rapid şi la mod continuu, indiferent de spaţiul de lucru, fără întreruperi şi fără să ocupe mult spaţiu”.
Prin interfaţa simplă şi modul de administrare avansat, modelele imagePROGRAF iPF765 şi iPF760, certificate ENERGY STAR, sunt sigure şi uşor de utilizat, iar prin dimensiunile reduse, pot încăpea fără probleme în spaţii mici de birouri. Notificările audio în momentele în care cerneala este pe terminate simplifică procesul de întreţinere, în timp ce includerea tehnologiei cu cerneală tampon în echipamente permite schimbarea cartuşelor fără a opri imprimarea. Sistemul îmbunătăţit de contabilizare şi funcţiile de înregistrare a activităţii, inclusiv cu numele clientului, cantitatea de cerneală şi de hârtie consumate, mărimea şi tipul imprimarii, oferă un control sporit asupra costurilor de operare.
Mai mult, clienţii pot integra tehnologia de scanare cu soluţiile imagePROGRAF MFP, cu ajutorul unui stand pentru scanner, proiectat pentru instalarea ușoară şi integrat cu puternic pachet software pentru o utilizare eficientă. Modelele Canon imagePROGRAF vor fi disponibile din august, prin intermediul partenerilor autorizaţi. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul Canon, la adresa www.canon-europe.com.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite