Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Veridian Systems este primul operator mobil virtual de tip MVNE din Romania

22 August 2012Veridian Systems, primul operator mobil virtual din Romania de tip MVNE (Mobile Virtual Network Enabler) este gata de functionare in urma finalizarii platformei tehnologice pe baza careia va oferi serviciile specifice. Totodata, au fost indeplinite toate formalitatile de inregistrare la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).
Veridian Systems pune la dispozitia companiilor care doresc sa atraga noi clienti si/sau sa ii fidelizeze pe cei existenti prin oferirea de servicii de telefonie mobila, precum si operatorilor de telecomunicatii , o platforma tehnologica moderna si completa, servicii de consultanta pre si post lansare si suport tehnic. In calitate de MVNE, Veridian Systems intermediaza parteneriatul dintre operatorii mobili traditionali si companiile care doresc sa devina operatori mobili virtuali (MVNO – Mobile Virtual Network Operator), asigurand suportul necesar pentru lansarea rapida pe piata.
Piata operatorilor mobili virtuali este foarte dezvoltata in tari precum Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, unde acestia reprezinta oportunitati de generare de venituri suplimentare si de atragere a unor noi nise de clienti, functionand cu succes de peste 10 ani. Infiintarea Veridian Systems este un pas semnificativ catre aparitia acestui tip de operatori si pe plan local. In cele patru luni luni de cand am anuntat lansarea primului MVNE am reusit sa finalizam platforma tehnologica, esentiala pentru activitatea noastra. In acelasi timp, am inceput deja discutiile cu operatorii mobili traditionali si, totodata, am abordat o serie de potentiali clienti interesati sa devina operatori mobili virtuali din industrii precum retail, bunuri de consum, comert si sectorul bancar”, a declarat Marian Velicu, Director General al Veridian Systems.
Cu ajutorul partenerilor nostri Computaris si Prime Telecom, oferim toate resursele necesare pentru infiintarea operatorilor mobili virtuali. Platforma tehnologica a Veridian Systems asigura o lansare rapida si cu investitii reduse, iar echipa noastra de specialisti este pregatita pentru a acorda consultanta in toate etapele procesului”, a adaugat Marian Velicu.
Prin alianta cu un MVNE experimentat, un operator mobil virtualisi reduce riscurile legate de intrarea pe piata, riscurile comerciale, precum si resursele financiare, de timp si umane investite in dobandirea know-how-ului specific.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite