Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Canon a trecut pragul de 80 de milioane de obiective EF produse

22 August 2012



Canon a atins o nouă performanţă a companiei în procesul de producţie, anume depăşirea pragului de 80 de milioane de obiective EF produse. Acest prag este cu atât mai important cu cât a fost atins la doar nouă luni de la anunţarea producerii a 70 de milioane de obiective, în octombrie 2011, şi coincide cu aniversarea a 25 de ani de la apariţia sistemului Canon EOS.

Steven Marshall, Product Marketing Director Consumer Imaging Canon Europe
: “Încă de la primul obiectiv EF produs în 1987, ne-am dedicat complet realizării celor mai bune produse, indiferent de nivelul utilizatorului, amator sau profesionist. Folosind zeci de ani de experienţă şi cele mai recente tehnologii optice, gama noastră de obiective EF oferă atât o calitate a imaginii desăvârşită, cât şi flexibilitate creativă – indiferent dacă vorbim de foto sau de video. Este un prag incredibil care demonstrează, prin cifre, calitatea şi popularitatea liniei noastre de obiective EF”.

Obiectivele EF – precizie constantă, versatilitate completă
Producţia renumitei serii de obiective Canon EF a început în martie 1987, la fabrica din Utsunomiya, odată cu lansarea primei camere SLR Canon EOS. În ultimii 25 de ani, prin această gamă, compania a inovat constant, prin introducerea de noi tehnologii, inclusiv primul1 obiectiv USM (Ultrasonic Motor) din lume, a tehnologiei de stabilizare a imaginii (IS), dar şi a elementului DO (optic difractiv) şi a tehnologiei anti-reflecţie SWC (Subwavelength Structure Coating).
Proiectate pentru a oferi, atât fotografilor, cât şi oamenilor din industria filmului, o flexibilitate creativă deosebită, seriile de obiective EF numără peste 76 de modele2. Pe lângă obiectivele EF şi EF-S pentru aparate DSLR, gama include acum şi o serie de obiective EF Cinema Lenses de rezoluţie 4K, pentru performanţe video profesionale de top. Totodată, în iulie 2012, Canon a lansat şi noua linie de obiective EF-M, dezvoltate special pentru noul sistem de cameră compactă EOS M, ce combină calitatea imaginii profesionale cu un design compact şi uşor.
Obiectivele EF – praguri atinse:
Începută în 1987, producţia s-a extins, până în prezent, în patru fabrici.
•1995: Producţia de obiective EF a depăşit pragul de 10 milioane de bucăţi
•2001: A fost atins pragul de 20 de milioane de obiective
•2006: 30 de milioane de obiective produse
•2008: Pragul de 40 de milioane, depăşit în aprilie
•2009: 50 de milioane de obiective
•2011: 60 de milioane de bucăţi, anunţate în ianuarie
2011: Producţia de obiective EF creşte cu 10 milioane în doar nouă luni, atingînd cifra de 70 de milioane în octombrie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite