Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

LASTING System a devenit SAP Gold Partner

28 August 2012



Compania timișoreană LASTING System a anunțat obținerea statului de SAP Gold Partner. Acesta reprezintă cel mai înalt nivel al colaborării în cadrul programului de parteneriat cu SAP.Programul de parteneriat cu SAP presupune recunoașterea și recompensarea partenerilor pentru expertiza și angajamentul dovedite în implementarea soluțiilor SAP către clienții lor. Prin intermediul aceste initiative, SAP își susține și stimulează partenerii în vederea creșterii volumului de business precum și în vederea investițiilor în activități de marketing și instruire prin acces la resurse şi instrumente de colaborare online.
După dobândirea certificării de Partner Center of Expertise pentru servicii de suport SAP, cu o cifră de afaceri de 19 mil de euro, grupul LASTING devine SAP Gold Partner. Acest statut vine după o dublare a numărului de implementări în anul 2011 față de 2010, și după o creștere a cifrei de afaceri pe dimensiunea sisteme informatice integrate, cu 62% în anul 2011 față de perioada menționată anterior.
Acest nou statut dovedește expertiza solidă și capacitatea LASTING de a implementa soluții SAP eficiente, stabile și în perioade scurte de timp. Echipa noastră de consultanți SAP a sprijinit de-a lungul ultimilor ani, clienți din verticale industriale diverse, precum producție, automotive, distribuție și sectorul public, ajutându-i să își atingă obiectivele de afaceri prin adaptarea sistemelor informatice integrate nevoilor specifice ale industriei”, spune Ronald Wagmann, director LASTING Soluții. “Astfel, eforturile și activitatea noastră din ultimii ani au fost recunoscute, nivelul de Partener Gold fiind atras prin investiții importante și eforturi conjugate ale tuturor membrilor echipei“, a adăugat Wagmann.
Statutul SAP Gold Partner, constituie pe de o parte o apreciere a eforturilor susținute ale unui partener, iar pe de altă parte, aduce cu sine responsabilitatea unei concentrări suplimentare în vederea indentificării nevoilor prezente pe piață și a oferirii soluțiilor celor mai potrivite nevoilor clienților. Avem însă încredere că echipa LASTING System va continua să demonstreze prin proiectele întreprinse implicarea și profesionalismul cu care ne-a obișnuit deja”, afirmă Dragoș Petrea, Channel & Ecosystem Manager, SAP Romania & Bulgaria.
Expertiza LASTING System este diversă, dispusă pe diferite industrii și domenii. Printre implementările importante pot fi amintite: Elba (Manufacturing – Automotive), Arox Equipment (Wholesale & Distribution), Electroconat (Wholesale & Distribution), Universitatea de Vest din Timisoara (Academic), sau Athena Hospital (Healthcare).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite