Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

3COM (re)ataca piata enterprise

22 Decembrie 2005



3COM prin unicul distribuitor in Romania, Scop Computers, va aduce pe piata patru noi familii de produse realizate in urma achizitiei TippingPoint. Deoarece tot mai multe companii continua sa isi transforme retelele de date, voce si video, intr-o singura retea convergenta, exista nevoia de a aduce in infrastructura corporationala switch-uri de tipul “intelligent”, “enterprise-class”, “edge-to-core” .
Aceste produse ofera clientilor din categoria enterprise un nivel ridicat de securitate automata, caracteristicile de convergenta si de performanta fiind create pentru a raspunde cerintelor de regularitate, aplicatii de acces si control ale organizatiilor moderne actuale. Care sunt noutatile:

  • Noua familie 3Com® Switch 5500 – Layer 2/3/4 edge switches disponibile in 12 modele cu 10/100 sau optiunea Gigabit;
  • Familia extinsa 3Com Switch 7700 – furnizoare de high density Power over Ethernet service disponibile in doua tipuri de carcase;
  • Noua familie 3Com TippingPoint™ Quarantine Protection – sustine switch-urile 3Com spre a-si extinde controlul asupra punctelor de retea fara a instala un alt software sau a modifica punctul de lucru al clientului;
  • Sistemul 3Com Enterprise Management (EMS) – faciliteaza la scara larga schimbarea de control a retelei si a managementului configuratiei.
    3Com sustine abilitatea sistemelor TippingPoint Intrusion Prevention (IPS) de a executa “full packet inspection” la intervale de timp regulat. Aceasta abilitate, cand este cuplata cu noul 3Com 5500 edge si familia de switch-uri 7700 si cu reteaua de sisteme management furnizeaza sisteme de aplicatii si solutii de retea inteligente si securizate.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite