Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Record de premii pentru soluțiile de stocare ZyXEL seria NSA300

28 August 2012



Deși a trecut mai puțin de un an de la lansarea pe piață a seriei NSA300, aceste noi modele au primit o atenţie semnificativă şi au devenit foarte populare atât în rândul clienţilor cât şi, de asemenea, în rândul publicului profesionist. Dovada acestei aprecieri o reprezintă numeroasele premii și evaluările independente ale produselor făcute de către numeroase reviste IT și site-uri web specializate. Numai în Europa, produsele din seria 300 au primit cel puţin 15 premii în ultimele luni. Cel mai apreciat produs este NSA310 (modelul cu suport pentru un singur hard disc), care a primit opt premii deja. Printre acestea, putem numi: "Best buy" acordat de revista cehă "Computer", premiul "Econo" al versiunii poloneze a revistei CHIP, "Recomandat" – premiul revistei maghiare PC World.
Recent introduse pe piața românească, seria NSA300 are deja un succes deosebit, publicul țintă apreciind performanțele deosebite ale echipamentelor la prețuri accesibile. Avantajele utilizării unui astfel de produs sunt utilizarea îndelungată și continuă la un consum de energie redus și cu un nivel de zgomot aproape insesizabil. Toți membrii unei familii pot partaja diferite informații sau accesa simultan mai multe filme fără a se face un compromis la performanță și, în final, generând o experiență pozitivă. Toate acestea împreună cu dedicarea echipei de dezvoltare de a îmbunătăți experiența cu echipamentele noastre asigură o actualizare permanentă a software-ului în concordanță cu feedback-ul recepționat și cu nevoile clienților noștri”, a spus Octavian Oancea, Country Manager ZyXEL Romania.
Cele două modele NSA320 şi emblematicul NSA325, recent introdus, au făcut, de asemenea, o impresie foarte bună. Numitorul comun al tuturor acestor premii este reprezentat de satisfacția clienților cu privire la performantele produselor, numărul mare de funcţii disponibile, fiabilitatea şi preţul rezonabil. O mare parte din succes este datorat localizării complete a interfeţei de configurare în limba locală a pieței şi, în special, creşterii semnificative a performanţelor. În comparație cu modelele anterioare, noua serie 300 a adus o performanţă de până la de trei ori mai bună a parametrilor de bază. Echipamentele de stocare ZyXEL sunt clasate printre primele dispozitivele de pe piață în privința performanțelor şi a prețului.
"NSA310 serveşte perfect scopului de stocare pentru diverse categorii de conținut." – revista Computer, Republica Cehă
"ZyXEL NSA320 este lider în topurile de viteză, având o viteză de transfer de date dublă în unele cazuri, comparativ cu concurenţa." - Revista PC Magazine, Slovacia.
"Având în vedere performanțele și prețul, noul NSA325 este gadgetul perfect" - revista T3,Polonia.
Serverele multimedia ZyXEL NSA300 au fost concepute pentru rețele mici și sunt ideale pentru a asigura funcțiile de stocare și back-up atât pentru utilizatorii casnici, cât și pentru firmele mici. Interfaţa Gigabit asigură un transfer rapid de date și suportă cele mai recente sisteme de operare, inclusiv Windows 7 şi Mac OS X. În afară de porturile USB 2.0, prin care pot fi conectate imprimanta sau UPS-ul echipamentele mai dispun și de alte interfețe de conectare. O aplicaţie disponibilă gratuit pentru telefoanele inteligente şi tabletele care rulează Android sau iOS, vă permite să creaţi un cloud privat sigur, şi să partajați cu ușurință datele, de la distanţă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite