Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Darren Grasby preia conducerea echipei de vânzări AMD în regiunea EMEA

28 August 2012



AMD a anunțat numirea la conducerea echipei de vânzări în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) a vice-președintelui Darren Grasby. Acesta va raporta lui John Byrne, CSO AMD.
Una din prioritățile mele este să ajut organizarea vânzărilor AMD să ia decizii mai rapid, să susțină clientul și să-și sporească comunicarea cu partenerii pentru a putea îndeplini angajamentele companiei”, spune Byrne. “Darren este persoana potrivită pentru a conduce vânzările din regiunea EMEA. El a venit în cadrul companiei având un trecut impresionant în vânzari de PC-uri, s-a făcut remarcat drept lider eficient la AMD și este recunoscut și respectat de clienții și partenerii noștri.”


Darren Grasby, vicepreședinte AMD

Grasby are peste 20 de ani de experiență în industria tehnologică, inclusiv pornirea și administrarea mai multor companii producătoare de computere. Grasby s-a alăturat echipei AMD în 2007, în funcţia de director AMD EMEA GPU și vânzări de chipset-uri, unde a contribuit la numeroase câştiguri ale companiei AMD în venituri și cotă de piață. Recent, acesta a ocupat poziția de vice-președinte al vânzărilor globale de componente, conducând organizația de vânzări OEM globală și regională AMD. Anterior, Grasby a fost vice-președinte al segmentului EMEA și vânzărilor pentru companii mici și mijlocii, administrând o organizație ce includea Europa, Russia și Orientul Mijlociu. Alberto Bozzo, vice-președintele AMD și manager general EMEA din 2009 va părăsi compania pe 28 Septembrie, pentru a urmări alte oportunități. Grasby va prelua responsabilitatea de manager general pentru EMEA la momentul respectiv. El își va desfășura activitatea în Regatul Unit.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite