Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Idilis, Internet+Telefon+Fax instalate in 48 ore

22 Decembrie 2005



Aplicatiile peste Internet “over IP” fac diferenta in prezent intre furnizorii de telecomunicatii „de bloc sau palier” si cei cu adevarat importanti. Este cert ca utilizarea Internetului pentru simpla navigare sau email POP3, asa cum se intampla cu ceva timp in urma, a cedat mult teren in fata utilizarii legaturii ca suport pentru desfasurarea de aplicatii multimedia, o data cu ridicarea standardelor/parametrilor tehnici ai conexiunii si, implicit, o data cu raspandirea conexiunilor broadband necesare pentru ca aceste aplicatii sa functioneze bine.


Idilis s-a inscris in aceasta tendinta pe segmentul de aplicatii Voce prin serviciile sale Voice Over IP pentru companii si cartelele preplatite pentru servicii de VOCE, Internet si SMS pentru clienti persoane fizice. Idilis foloseste ca suport pentru aceste aplicatii infrastructura IP pe care opereaza la nivel national si legatura sa de 155 Mbps direct in backbone-ul european al OpenTransit-FranceTelecom din Frankfurt.


Idilis Prepaid Card VOCE, Internet & SMS


Cartelele multifunctionale pentru acces Internet dial-up, convorbiri internationale si web-to-SMS au fost lansate in reteaua de distributie in vara acestui an. In concurenta cu ceilalti furnizori de servicii VoIP preplatite, Idilis mizeaza pe pachetul integrat de servicii, pe tarife minime per minutul de conectare sau convorbire, pe calitate ridicata a serviciilor si pe un centru telefonic de informatii si suport tehnic clienti disponibil 24 de ore din 24. Pentru convorbiri internationale, Idilis practica tarife incepand cu 7 eurocenti/minut pentru apelurile initiate catre operatori din Occident, SUA/Canada sau China, tarife foarte avantajoase comparativ cu celelalte oferte existente pe piata, fara alte costuri ascunse de tipul taxa apel local, taxa de initiere a apelului, etc.


Acces VoIP pentru clientii de conexiuni permanente Idilis On-Line


Accesul Voce - apeluri internationale pentru companii a fost disponibil ca oferta pentru clientii Idilis de acces Internet dedicat, Idilis On-Line, inca din Martie 2003, concomitent cu obtinerea de catre Idilis a plajei proprii de numerotatie, imediat dupa liberalizarea pietei decisa prin eliminarea monopolului anterior.


Ce inseamna initierea unui apel international prin infrastructura Idilis? Inseamna in primul rand o calitate superioara a transmisiei pachetelor de date rezultate, garantata de utilizarea unei infrastructuri formata din echipamente si tehnologie de ultima generatie; inseamna o claritate deosebita a semnalului audio datorita segmentului foarte scurt pe care transmisia se face peste IP (Bucuresti - Frankfurt), semnal transmis ca atare mai departe prin infrastructura FranceTelecom pana la destinatie; inseamna tarife deosebit de avantajoase catre destinatii internationale uzuale ale clientilor din Romania.
In decursul anului 2004 si 2005 Idilis a semnat, testat si dat in folosinta interconectari pentru servicii de VOCE cu toti marii operatori din piata locala, astfel incat in acest moment un posesor al unui post telefonic VoIP Idilis poate initia nu numai apeluri internationale pe fix sau mobil, ci si locale/nationale cu clienti Idilis, Romtelecom, Orange, Connex-Vodafone.


Instalarea unei linii
telefonice/fax in maxim 48 ORE


Avantajul major in alegerea Idilis ca furnizor de servicii de telecomunicatii este furnizarea unui serviciu integrat (date-voce) instalat intr-un timp foarte scurt. Practic, datorita solutiilor de conectare wireless promovate de compania noastra, niciodata instalarea unei linii telefonice nu a fost posibila mai rapid. In zonele de acoperire ale serviciului Idilis Wireless Broadband, un acces Internet+Telefon+Fax poate fi dat in folosinta in maxim 48 de ore, solutia fiind furnizata la cheie persoanelor juridice, aceasta insemnand instalarea conexiunii fizice, furnizarea echipamentelor necesare in regim de custodie, configurarea acestora.


Idilis - Un partener si nu un simplu furnizor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite