Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Canon Professional Services sunt disponibile acum şi în România

30 August 2012



Canon a lansat în România Canon Professional Services (CPS), un program complet gratuit, pe bază de înregistrare, ce oferă fotografilor şi operatorilor video profesionişti ce folosesc echipamente Canon acces exclusiv la o serie de beneficii din partea companiei. În funcţie de echipamentul deţinut, membrii au la dispoziţie trei niveluri de acces. Astfel, aceştia beneficiază de o serie de servicii profesionale oferite de Canon România, precum prioritate în cazul unor reparaţii şi, deci, diminuarea considerabilă a termenelor de aşteptare, sau oferirea unor echipamente de schimb pe perioada în care aparatura utilizatorului este în service, Mai mult, un membru CPS are posibilitatea de a înregistra inclusiv echipamente second-hand, cumpărate chiar de la alţi membri ai programului CPS.
Petronius Secăreanu, General Manager Canon România:România este o piaţă importantă în regiune, cu o comunitate de profesionişti cărora ne dorim să le oferim cât mai multe facilităţi. Lansarea CPS pe plan local este încă un pas pe care Canon îl face pentru a veni în sprijinul fotografilor si videografilor, punând la dispoziţie o serie de beneficii binevenite oricărui profesionist”.
Cum beneficiezi de CPS: Înregistrarea pentru serviciile CPS este extrem de simplă. Se completează un formular cu detaliile produsului Canon deţinut, alături de câteva informaţii ale utilizatorului, pe site-ul Canon Europe, la adresa www.canon-europe.com/cps. Datele trebuie actualizate constant, având în vedere că suportul Canon este acordat doar echipamentelor înregistrate. Totodată, CPS este disponibil atât profesioniştilor independenţi, cât şi clienţilor corporate, iar statutul de membru pentru foto are trei niveluri: silver, gold şi platinum. Pentru videografii profesionişti există un singur nivel de membru.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite