Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

LASTING System devine partener Enterasys Networks

31 August 2012



Compania timișoreană LASTING System anunță începerea colaborării cu Enterasys Networks, parte a grupului Siemens Enterprise Communications. LASTING System îşi consolidează astfel poziţia de distribuitor pe piaţa românească, prin adăugarea în portofoliu a unui lider global în furnizarea soluţiilor de networking. La rândul său, Enterasys Networks îşi dezvoltă reţeaua de distribuţie în Europa Centrală şi de Est.
Enterasys are o istorie bogată, ca pionier pe piaţa de switch-uri şi routere, încă din anul 1983, când compania a fost fondată sub numele de Cabletron Systems.
LASTING continuă să răspundă nevoilor specifice ale clienţilor, prin colaborarea cu vendori importanţi. Compania timişoreană are acces la un protofoliu larg în care se regăsesc soluţii ce folosesc standarde deschise bazate pe comunicaţii unificate.
Soluţiile profesionale de wireless reprezintă o nevoie stringentă pe piaţa actuală de IT & C. Parteneriatul cu Enterasys este echivalent cu posibilitatea de a oferi clienţilor şi partenerilor noştri produse de top, de la solutii de switch pentru centrele de date la soluții wireless. Şi mai important este că acestea sunt oferite de unul din liderii acestui segment de piață”, a declarat Eduard Bajko, Product Manager Networking LASTING System.
Enterasys oferă soluţii de securitate şi infrastructuri de reţelistică wireless sau prin cablu, cu scopul de a răspunde provocărilor actuale legate de mobilitate şi networking, crescând eficiența IT și productivitatea utlizatorilor.
Suntem încântați de oportunitatea colaborării cu LASTING, pentru a oferi soluțiile noastre în România. Credem că parteneriatul cu o companie cu experiență va consolida poziția noastră pe această piață importantă, aflată în creștere”,afirmă Michal Zlesák, Area Sales Manager Enterasys Networks – Europa Centrală și de Est. „În același timp, această colaborarea ne oferă șansa de a atrage noi clienți, care vor avea acces la tehnologia noastră inovatoare. Utilizatorii vor diminua costurile de IT în timp ce vor îmbunătăți eficiența și productivitatea afacerii, printr-o combinație unică de automatizare, vizibilitate și capabilități de control”, a adăugat Zlesák.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite