Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Sony lanseaza noi produse la IFA Berlin 2012

31 August 2012



Sony Corporation lanseaza un portofoliu revolutionar de produse cu care isi propune sa accelereze vanzarile de electronice. Focusul strategic al Sony il reprezinta dispozitivele mobile, jocurile si produsele de imagine digitala potrivit declaratiilor lui Kazuo Hirai, noul presedinte si CEO al Sony Corporation oferite in conferinta de presa din cadrul IFA Berlin 2012.


Printre noile produse anuntate la Berlin se numara trei noi modele de telefoane Xperia – unul dintre ele aparut in urmatorul film din seria James Bond, Skyfall – o noua tableta splashproof, un nou model de slate/laptop VAIO, noua camera foto NEX cu Wi-Fi ce permite adaugarea de noi functii si aplicatii, dispozitive audio si casti cu tehnologie NFC.


Sony a lansat, de asemenea, revolutionarul model de televizor BRAVIA 4K cu diagonala de 2,13M care promite o experienta de vizionare absolut captivanta, datorita experientei Sony in tehnologia 4K regasita in proiectiile de cinematograf, dar si in camera CineAlta F65.




Gama de smartphone-uri Xperia si experienta de utilizare premium vor fi completate cu tableta cu acelasi nume ce va fi disponibila pe piata din luna septembrie.
Cele mai noi dispozitive lansate – smartphone-urile Xperia, tableta si PC-urile VAIO – vin cu o interfata ce imbunatateste experienta de utilizare la nivelul calitatii imaginii si sunetului. Aceasta permite auditia si distribuirea cu usurinta a continutului muzical, fotografii si filme. Mai mult, noile produse Xperia si PC-urile VAIO permit conectarea intre dispozitive. Utilizatorii pot accesa instantaneu continutul de pe diverse dispozitive cu tehnologie NFC (Near Field Communication) prin simpla atingere a acestora, fara a mai fi necesara conexiunea Wi-Fi sau bluetooth.


Noul NEX-5R, cel mai recent produs din gama Imagine Digitala lansat de Sony, aduce o experienta de utilizare prin convergenta cu diverse alte dispozitive, dar si prin conexiuni multiple la platforme de continut si servicii. In premiera, camera poate fi controlata wireless cu smartphone-ul Xperia. Astfel, NEX-5R, cu Wi-Fi incorporat, le permite utilizatorilor sa calibreze imaginea, sa ajusteze expunerea si sa controleze obturatorul din smartphone. Camera dispune, de asemenea, de functia “Fast Hybrid AF” care permite o focalizarea similara cu un DSLR pentru a suprinde imaginile dinamice.

Sony lanseaza, de asemenea, noua camera video de actiune HDR-AS15 cu senzor de imagine CMOS ‘Exmore R’ si stabilizator de imagine SteadyShot, ideala pentru skydiving sau mountain biking.


In aceasta toamna Sony Computer Entertainment va lansa primul titlul din seria de jocuri pentru PlayStation – Wonderbook: Book of Spells – creata in colaborare cu autoarea Harry Potter, J.K. Rolling. Experienta este extraordinara datorita tehnologiilor PlayStation Eye si realitatii augumentate care permit crearea unei lumi multi-dimensionale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite