Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

ASUS anunță tabletele Vivo Tab și Vivo Tab RT cu Windows 8

03 Septembrie 2012



ASUS a anunțat două tablete concepute să ruleze sistemul de operare Windows 8. Prezentate pentru prima dată la Computex, în luna iunie, ASUS Vivo Tab și ASUS Vivo Tab RT (cunoscute anterior ca ASUS Tablet 810 și ASUS Tablet 600) deschid noi posibilități în lumea mobilă și schimbă percepțiile despre ceea ce poate face o tabletă.

Cu un nume inspirat de verbul latin “a trăi”, Vivo este un însoțitor ce combină eleganța familiară tabletelor ASUS cu noul sistem de operare Windows 8 de la Microsoft. Vivo are o arhitectură duală ce îmbină rezoluția înaltă a ecranului multi-touch Super IPS+ cu tastatura QWERTY detașabilă pentru a oferi o experință incredibilă. Tehnologia ASUS TruVivid cu sticlă Corning Fit îmbunătățește claritatea culorilor și rezistența la zgârieturi în timp ce tastatura dock nu numai că transformă Vivo într-un ultraportabil, ci furnizează și o baterie suplimentară pentru utilizare prelungită. Cu un ecran de 11.6 inci și stylus de mare precizie Wacom, Vivo Tab este conceput cu gândul la productivitate, în timp ce ultra-ușorul Vivo Tab RT este ideal pentru divertisment. Cu Vivo, utilizatorii obțin mai mult de la un gadget, se bucură de noi experiențe și conexiuni cu alți oameni într-un mod nou.
ASUS Vivo Tab ASUS Vivo Tab beneficiază de noua generație de procesoare Intel Atom™, 2GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare eMMC. Experiența incredibilă Windows 8 face modelul să fie o alegere inteligentă pentru profesioniști dar și pentru uzul personal. Cu suportul stylus-ului Wacom cu 1024 de trepte pentru precizie, ASUS Vivo Tab maximizează productivitatea și oferă cea mai bună experiență de operare. Cheia soluției Vivo Tab pentru Windows 8 este dock-ul mobil. Acesta transformă instant tableta într-un ultraportabil complet cu tastatură, pad, două porturi USB și baterie suplimentară pentru autonomie extinsă.
Ecranul de 11.6” cu rezoluție 1366 x 768 utilizează o tehnologie Super IPS+ pentru a oferi o claritate vizuală superioară atât în exterior, cât și în spații închise, iar multi-touch-ul în 10 puncte este completat de stylus-ul Wacom pentru precizie și scrierea într-un mod natural. În ciuda dimensiunilor compacte, a grosimii de 8.7mm și a greutății de 675g, Vivo Tab oferă un sunet de calitate, mulțumită tehnologiei SonicMaster, utilizată pe notebook-urile premiate ASUS. Fotografiile de calitate înaltă pot fi captate cu camera de 8 megapixeli cu autofocus și bliț cu LED, ce stă alături de camera frontală de 2 megapixeli pentru apeluri video. Vivo Tab dispune, de asemenea, de senzor NFC, permitând sincronizarea ușoară cu alte dispozitive compatibile.
ASUS Vivo Tab RT Tableta ASUS Vivo Tab RT are un profil subțire de 8.3mm și este foarte ușoară având 520g. Aceasta beneficiază de procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 și 12 nuclee grafice pentru performanțe mobile remarcabile alături de 2GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare eMMC. Fiind livrate cu Windows RT, utilizatorii ce preferă divertismentul vor găsi un partener grozav în Vivo Tab RT. Tableta are același design Transformer inovativ precum Vivo Tab, și este suplimentată cu propriul dock mobil ce oferă o tastatură QWERTY, pad, un port USB și o baterie internă. Aplicațiile Windows 8, jocurile și filmele arată incredibil pe ecranul Vivo Tab RT de 10.1” cu rezoluție 1366 x 768 și tehnologie Super IPS+ în timp ce ASUS SonicMaster asigură un sunet de top. Vivo Tab RT integrează același camere video de înaltă calitate ca și Vivo Tab, fiind un excelent performer multimedia. Vivo Tab dispune, de asemenea, de senzor NFC, permitând sincronizarea ușoară cu alt e dispozitive compatibile.
Primele modele Vivo vor fi disponibile odată cu lansarea sistemului de operare Windows 8.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite