Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ZyXEL lansează noile modele de switch-uri Layer 2 dedicate IMM-urilor și companiilor mari

03 Septembrie 2012



ZyXEL Communications, furnizor mondial de soluții de networking, anunță disponibilitatea noii game de echipamente Smart Managed Switch, acestea aducând beneficii multiple pentru organizații și dispunând de funcții avansate de management pentru dispozitive Layer 2. Noua gama de produse ZyXEL are un preț comparabil cu al switch-urilor care nu dispun de funcții de management. Oferind funcții avansate de control și Quality of Service, necesare pentru a dispune de aplicații și servicii care necesită un nivel ridicat de performanță și o lățime de bandă consistentă (aplicații video, voce, servicii în cloud etc.), seria ZyXEL 1910 va oferi partenerilor un important avantaj competitiv.

Seria ZyXEL 1910 oferă funcțiile care se regăsesc la switch-urile enterprise cu capacități full-management, incluzând suport SNMP, 1 GB Ethernet, Power over Ethernet (PoE) și opțiuni 10GB. Modelel disponibile dispun de 24 și 48 porturi cu facilitate PoE și posibilități de integrare în rack-uri. Seria 1910 este ideală pentru IMM-uri și companiile mari, care au necesități avansate de rețea, precum: comunicare unificată, servicii găzduite, telefonie IP și soluții de supraveghere IP.
Octavian Oancea, Country Manager ZyXEL Romania, a declarat în legătură cu această lansare: “Gama ZyXEL 1910 este prima serie completă de switch-uri inteligente Layer 2 cu facilități avansate de management, acoperind toate nevoile clienților noștri. Sunt oferite toate funcționalitățile și un nivel ridicat de performanță, fiind acoperite necesitățile celor mai moderne aplicații și servicii, cu facilități de management care oferă suportul pentru date, voce, video și funcții de prioritizare a traficului. Pentru distribuitori, este o oportunitate foarte mare posibilitatea de a oferi clienţilor un upgrade de la Fast la Gigabit Ethernet. Pentru noii clienți, seria are un raport excelent cost-performanță, oferind oportunități de vânzare a acestor soluții de la cele mai mici IMM-uri, până la marile corporații.”
ZyXEL va ținti sectorul IMM-urilor și al companiilor mari cu noua gama de produse. “ZyXEL are o reputație solidă în anumite verticale, cum ar fi educația și domeniul ospitalității, și avem o prezență consistentă pe zona de IMM. Cu noua serie de switch-uri inteligente cu management avem o serie completă de soluții Layer 2. Acest lucru deschide noi oportunități partenerilor noștri în zona IMM și a companiilor mari”, a completat Octavian Oancea.
Seria 1910 include șase modele, dintre care GS1910-24 și GS1910-48, ce oferă conectivitate Gigabit Ethernet și o gamă completă de caracteristici de gestionare Layer 2, inclusiv suport pentru QoS și VLAN-uri, consolă web-based, funcții de securitate și de gestionare a energiei, și compatibilitate IPv6. GS1910-24HP și GS1910-48HP oferă performanțe excepționale, fiind ideale pentru realizarea de soluții IP ample pentru telefonie, supraveghere și wireless LAN. XGS1910-24-48 și XGS1910 oferă opțiuni care le permit integrarea în rack-uri cu două sau patru porturi 10GbE pentru uplink.
Toate switch-urile sunt în conformitate cu standardul de eficiență energetică IEEE 802.3az și dispun de funcții de configurare low-power, care pot fi utilizate pentru a reduce consumul de energie cu până la 70%.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite