Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

TELECONSTRUCTIA - Tehnologie si performanta

22 Decembrie 2005



TELECONSTRUCTIA SA , lider in domeniul lucrarilor de constructii-montaj telecomunicatii, este permanent preocupata de achizitionarea si utilizarea de tehnologii de ultima generatie in domeniu, pentru a corespunde cerintelor de performanta impuse de integrarea europeana. Experienta de jumatate de veac, organizarea teritoriala vasta, dotarile tehnice, si personalul calificat in domeniul realizarii si instalarii de retele de telecomunicatii, precum si capacitatea de a implementa rapid tehnologii specifice fibrelor optice, au reprezentat garantia ca TELECONSTRUCTIA poate realiza lucrari de importanta strategica si economica la nivel inalt. Astazi executa lucrari pentru marii operatori de telefonie mobila, reteaua de fibra optica pentru noile autostrazi si instalari de echipamente si retele de fibra optica pentru sistemul de apel de urgenta 112.


Un beneficiar important este Romtelecom pentru care TELECONSTRUCTIA a executat in acest an lucrari de retele subterane de fibra optica ONU (Optical Network Unit) in cele mai importante zone din capitala, in Piata Victoriei, Ion Mihalache (1 Mai), Nord, Baneasa, Vitan, Iancului. Aceasta investitie permite furnizarea de servicii de voce si date (ADSL).
Pentru acelasi beneficiar, TELECONSTRUCTIA a executat retele de fibra optica in Ilfov, respectiv in localitatile: Snagov, Balotesti, Branesti, Voluntari, Otopeni, Domnesti, Pantelimon, ce asigura un nivel de calitate ridicat serviciilor de comunicatii in zona.
O importanta investitie in curs de realizare o reprezinta construirea Autostrazii Soarelui (autostrada Bucuresti-
Constanta) pentru care TELECONSTRUCTIA a instalat sistemul de comunicatii pe fibra optica ce asigura toate standardele internationale in acest domeniu, respectiv telefonie de urgenta, statii meteo, contorizare trafic, sistem de supraveghere video, senzori de inghet, panouri cu mesaje variabile. Antreprenorul acestui sistem de comunicatii este Telvent (Spania), cu care TELECONSTRUCTIA are o colaborare fructoasa de peste 2 ani.
TELECONSTRUCTIA a realizat retele de cabluri cu fibra optica pentru Sistemul de supraveghere video pe DN1 –tronsonul Bucuresti –Azuga, precum si retele de comunicatii ORANGE in judetele Cluj, Arges, Suceava, lucrari care au cuprins lucrari civile, instalare de cabluri cu fibra optica, jonctionare si masuratori finale, beneficiarul fiind Alcatel.
TELECONSTRUCTIA se arata deschisa catre orice fel de colaborari in domeniul promovarii tehnologiilor de cea mai inalta performanta in domeniul telecomunicatiilor, in vederea modernizarii si dezvoltarii retelelor de comunicatii din Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
adevarat ?
Oare este adevarat ca anumiti directori de sucursale teleconstructia au mai mult decat pot ? Oare este adevarat ca mai folosesc masinile de firma in interes personal ( nu ma refer la autoturismele din dotare ) ?
28 Aprilie 2010, 07:49:51