Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Data Center >> Stiri si comunicate

Logicom IT, focus pe data center şi cloud

03 Septembrie 2012



Logicom IT Distribuție anunță o creștere cu 15% a numărului de clienți și atragerea în portofoliu a unor noi braduri precum Microsoft, APC, MSI, NetApp, Abdobe şi Jabra. Încă de la lansarea pe piața din România, Logicom a dezvoltat parteneriate cu principalii integratori și reselleri din piață și a crescut permanent baza de clienți adresați. Până la sfârșitul anului se estimează atingerea unui număr de 600 de clienți.


Ciprian Pîrv, Director General Logicom IT Distribuţie


În condiţiile de piaţă actuale, anul 2012 va fi un an bun pentru noi, astfel Logicom va continua şi accelera organic creşterea anul acesta, iar a numarului de clienti cu peste 50% faţă de anul precedent. Dacă va apărea oportunitatea de a acelera creşterea prin preluarea unei companii active pe piaţa locală, Logicom este pregătit să meargă în această direcţie. Pentru a susţine această creştere, Logicom a reuşit să atragă şi să menţină pe unii dintre cei mai buni profesionişti din piaţă şi suntem în permanentă căutare de talente noi”, a declarat Ciprian Pîrv, Director General Logicom IT Distribuţie.
Logicom își asistă partenerii în crearea de soluții unice, având la bază servere Cisco sau Intel, storage Netapp, virtualizare cu VMware și Microsoft și power & cooling de la APC. La nivel de noi produse și servicii, Logicom este în continuă dezvoltare a portofoliului de branduri și a făcut pași importanți înspre zona de data center și cloud.
Ne dorim să furnizăm soluții complete și unice de cloud și data center pentru a răspunde cât mai bine nevoilor partenerilor noștri. De la lansarea oficială pe piața din România în 2007 Logicom a obținut și securizat poziția de leader în piața distribuției produselor Cisco. Anul acesta prin introducerea în portofoliu a unor noi branduri precum Microsoft, APC si consolidarea unora ca Intel și Kingston vom atinge noi cote de piață”, a declarat Ciprian Pîrv, Director General Logicom IT Distribuţie.
Pornind de la experiența de peste 5 ani acumulată pe piața locală, dar și de la experiența și puterea financiară a grupului din care face parte, Logicom va continua să investească și să atragă cele mai valoroase resurse din piață, pentru a oferi partenerilor săi acces la resursele de care au nevoie, la cei mai valoroși consultanți, excelență operațională și condiții financiare flexibile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite