Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox lansează în România primul scaner mobil wireless, Mobile Scanner

05 Septembrie 2012



Xerox lansează pe piaţa locală primul scaner color Xerox Mobile Scanner, mobil, extrem de flexibil, care scanează şi trimite wireless imagini JPEG şi fişiere în format PDF direct către computer, telefoane mobile şi tablete.
Utilizând o aplicaţie mobilă gratuită, noul scaner comunică direct, prin wireless, cu PC, Mac şi dispozitive ce rulează Android şi iOS, având posibilitatea de a trimite fişiere chiar şi în cloud. Xerox Mobile Scanner este un scaner de mici dimensiuni (2 x 2.75 x 11.5 cm), care include un memory card de 4 GB Eye-Fi SD, husă, acumulator şi încărcător. Scanerul mobil este extrem de simplu de utilizat: se apasă un singur buton, se selectează formatului dorit (PDF sau JPG) şi se inserează documentul. Tehnologia brevetată AutoLaunch detecteaza imediat pagina şi începe să o scaneze.
Mobile Scanner oferă o modalitate rapidă şi convenabilă de scanare şi trimitere a documentelor, atunci când te afli în afara biroului", spune Bogdan Gheţău, Office Solutions Product Manager Xerox România. „Să presupunem că lucraţi în cadrul firme de asigurări care utilizează numeroase documente în comunicarea cu clienţii, iar dumneavoastră sunteţi în majoritatea timpului în afara biroului. Un coleg poate avea nevoie urgentă de o copie a unei prezentări sau a unor acte pentru un client. Singurul exemplar al prezentării sau actele în original sunt la dumneavoastră şi nu vă aflaţi în acel moment la sediu. Fără să aveţi nevoie de computer sau priză (pentru alimentare), puteţi să folosiţi noul Xerox Mobile Scanner pentru a scana materialul în format PDF şi a-l trimite direct prin wireless în telefonul dumneavoastră mobil. Apoi i-l puteţi trimite colegului prin e-mail, în câteva secunde".
Scanerul a fost realizat în colaborare cu producătorul primului card de memorie wireless, Eye-Fi (http://www.eye.fi/). Tehnologia patentată funcţionează cu reţelele wireless pentru a transmite automat fotografii de la o camera digitală către destinaţii online, in-home (in interiorul casei) sau către spaţii comerciale.
Xerox Mobile Scanner este disponibil imediat pe piaţa locală prin partenerii şi ressellerii autorizaţi Xerox România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite