Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ELKOTech lanseaza switch-ul SwitchBladex 8112

05 Septembrie 2012



ELKOTech Romania anunta lansarea de catre Allied Telesis a celui mai eficient switch din punct de vedere energetic, SwitchBladex 8112. Lansarea a venit ca raspuns la cerintele pietei pentru echipamente de retea performante, fiabile si eficiente energetic. Noul produs are un consum cu pana la 50% mai mic fata de produsele competitoare, fapt care pozitioneaza acest produs pentru mediul Cloud, se arata in comunicatul companiei.


SwitchBlade x8112 este un sasiu de 12 slot-uri Layer 3 performant si fiabil, fiind bazat pe tehnologiile VCStack si EPSRing. Mai mult, switch-ul reduce CapEX-ul si OpEx-ul, gratie arhitecturii Active-Active. Impreuna cu alte switch-uri Layer 3+ Allied Telesis, modelul foloseste sistemul de operare AlliedWare Plus.


„Prin aceasta lansare ne extindem familia de switch-uri Blade. SwitchBlade x8112 este un produs fiabil, ce imbunatateste capabilitatea solutiei Allied Telesis Easy Resiliency, care are ca scop ajutarea companiilor enterprise sa reduca OpEx cu pana la 70%”, a precizat Rino Intrieri, Allied Telesis VP of Marketing Service & Support.


SwitchBlade x8112 va fi disponibil incepand cu T4 2012.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite