Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SAP Romania organizeaza o noua sesiune de cursuri

06 Septembrie 2012



SAP Romania, in parteneriat cu Aleron Training Center, organizeaza in perioada septembrie si decembrie 2012 o noua sesiune de cursuri SAP din cadrul ariilor functionale de Financial, ABAP, Basis, SCM, SRM.
Sesiunea are ca scop atat pregatirea key-userilor SAP de la clienti cat si a consultantilor de implementare pentru certificare, dar si a consultantilor de management interesati in procesele de business din SAP.
Participantii trebuie sa citeasca cerintele initiale de cunostinte (pre-requisites) pentru fiecare curs si sa se conformeze acestora, asa cum sunt specificate pe www.sap.com
In tabelul de mai jos puteti gasi agenda cursurilor planificate care se vor desfasura cu traineri romani SAP cu mare experienta. Suportul de curs si serverele de lucru (servere gazduite de SAP Education) vor fi in limba engleza - fiecare curs se va desfasura pe ultima versiune de server si suport de curs disponibile in acest moment. De asemenea, fiecare curs are durata recomandata de SAP, iar descrierea detaliata a cursului o puteti gasi la linkul anterior. Alte detalii despre cursuri gasiti pe www.aleron.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite