Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson, lider în primele cinci pieţe europene de imprimante

06 Septembrie 2012



Epson, lider mondial în domeniul imaginii, este producătorul de imprimante numărul unu pe cinci din cele mai importante pieţe europene, respectiv Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia şi Spania. Totodată, compania japoneză şi-a păstrat poziţia de top pe segmentul videoproiectoarelor.


Minoru Usui, Preşedinte Seiko Epson Corporation

Epson a înregistrat o creştere istorică – de 35% - a cotei, ajungând lider pe segmentul imprimantelor cu jet de cerneală în principalele pieţe europene, potrivit datelor furnizate de GFK. Am reuşit, de asemenea, să ne menţinem poziţia de lider global în domeniul videoproiectoarelor, imprimantelor de mari dimensiuni şi a echipamentelor POS. Următorul pas îl reprezintă produsele lifestyle care interacţionează în cloud”, a declarat Minoru Usui, Preşedinte Seiko Epson Corporation, în cadrul celui mai mare târg global de tehnologie, IFA.
Tot în cadrul IFA, preşedintele Epson, Minoru Usui, a luat poziţie faţă de conflictele privind patentele tehnologice apărute între producători. El a afirmat că producătorii din domeniu activează într-un mediu competiţional extrem, atât în cadrul industriei, cât şi al economiei, în general, de aceea recomandă prudenţă în alegerea soluţiilor pe termen scurt. El a mai subliniat că întoarcerea la valorile de bază este cea mai bună cale pentru succesul financiar şi pentru găsirea de soluţii inovatoare.


Moverio BT-100

Epson a prezentat în cadrul expoziţiei, pe lângă noile modele de imprimante şi proiectoare, o serie de produse de divertisment digital, de îngrijire a sănătăţii şi articole sportive.
Tehnologie eficientă, compactă şi deosebit de precisă: Epson a prezentat Expression Premium, noua gamă de imprimante cu jet de cerneală cu 40% mai compacte decât modelele anterioare şi care includ noi funcţii versatile pentru acasă, indiferent că vorbim de imprimarea de fotografii sau de documente.
Moverio: Noii Expression Premium sunt o pereche de ochelari multimedia cu display care adaugă portabilitate absolută experienţei de divertisment digital. Cântărind doar 240 de grame, acest dispozitiv compact reprezintă o noutate la nivel global şi încorporează mai multe inovaţii Epson. Deşi prima pereche de ochelari cu funcţii de divertisment multimedia a fost proiectată în scopuri personale şi de business, există potenţial ca Moverio BT-100 să fie folosiţi în medicină, turism, inginerie şi învăţământ. Moverio BT-100 oferă posibilitatea urmăririi de conţinut digital prin lentile transparente, facilitând accesul în timp real la informaţii sau divertisment, fără ca utilizatorul să fie nevoit să întrerupă activităţile curente. Tehnologia din spatele acestui produs este rezultatul inovaţiei Epson în domeniul videoproiecţiei. Moverio este deja disponibil în Europa urmând să primească ulterior update-uri.
Ceas cu GPS destinat alergătorilor: Epson a dezvoltat unul dintre cele mai subţiri şi mai uşoare ceasuri cu modul GPS Încorporat destinate alergătorilor. Ceasul de mână are baterii cu durată de funcţionare extinsă şi oferă informaţii precise legate de sesiunile de alergare. Prima versiune comercială lansată de Epson în 2012 în Japonia a reprezentat debutul companiei pe piaţa produselor tehnologice sportive.
Ceas de mână cu monitor de puls: În domeniul medical, Epson a debutat cu Wristwatch-Type Pulse Monitor, ceas cu monitor de puls. Display-ul LCD al ceasului afişează informaţii despre efortul fizic necesar arderii caloriilor şi este proiectat pentru a încuraja utilizatorii să facă mişcare. Conectat la Internet, dispozitivul permite transmiterea informaţiilor şi monitorizarea de la distanţă a datelor colectate. Domeniile de aplicabilitate a dispozitivului includ, pe lângă altele, îngrijirea persoanelor în vârstă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite