Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Virtualizare >> Stiri si comunicate

HP isi extinde portofoliul Converged Cloud

11 Septembrie 2012HP a anuntat extinderea portofoliului HP Converged Cloud cu noi solutii pentru VMware vCloud Suite 5.1, permitand astfel clientilor sa transforme implementarile traditionale de virtualizare in medii private si hibride deschise, cu un grad redus de risc si complexitate.


HP a ajutat peste 1.000 de clienti sa realizeze tranzitia de la virtualizare la operarea in cloud cu ajutorul solutiilor construite de HP si partenerii sai. Portofoliul extins HP Converged Cloud, construit pe baza Infrastructurii Convergente HP si solutiei HP Converged Management and Security, a fost optimizat pentru VMware vCloud Suite 5.1 si include noi functii care permit clientilor: sa accelereze construirea si administrarea mediului cloud cu solutii preintegrate; sa realizeze o adoptie rapida a cloud-ului prin instrumente cuprinzatoare de control al securitatii si conformitatii care pot fi aplicate automat pe masini virtuale; sa micsoreze riscul pierderii de date prin protectia automata a datelor.


Noile capacitati ale HP CloudSystem integrat cu VMware vCloud Suite 5.1 includ:
- HP CloudSystem optimizat pentru VMware – asigura o obtinere mai rapida de castiguri prin solutii preintegrate care includ Infrastructura Convergenta HP si administrarea de cloud de la HP si VMware.
- Auto-flexing – reduce timpul de raspuns la solicitarile de business si imbunatateste toate nivelurile de servicii, permitand administratorilor VMware sa furnizeze echipamente hardware pentru vCloud Director pentru a automatiza scalarea infrastructurii convergente. Cu ajutorul acestei tehnologii, clientii pot reduce timpul necesar adaugarii unei gazde virtuale de la cateva ore la numai 15 minute.
- Importul de masini virtuale – simplifica drumul clientului catre cloud prin importarea simpla de masini virtuale care opereaza pe o infrastrucutra HP CloudSystem fara intervale de nefunctionare sau necesitatea unei reconfigurari.
- HP Cloud Maps pentru VMware – accelereaza designul serviciilor cloud si automatizeaza implementarea aplicatiilor virtuale folosind formate HP CloudSystem preambalate si optimizate.


Portofoliul extins HP Converged Cloud include si HP Cloud Protection Program and Consulting Services, care livreaza o solutie ampla de securitate pentru nivelurile de retelistica, stocare si virtualizare a serverelor, solutie care poate fi construita si implementata in mai putin de trei saptamani.
De asemenea, pentru clienti VMware care se confrunta cu standardele de securitate a datelor (DSS) pentru industria de plati electronice (PCI) in medii virtuale, HP ofera PCI Compliance Security Solution Stack , prima solutie convergenta din industrie pentru medii cloud si virtuale. Solutia permite o obtinere mai rapida a conformitatii, acoperind o majoritate de 200 de instrumente PCI DSS de control bazate pe securitate si eliminand problemele de securitate asociate cu obtinerea conformitatii cu PCI si accesul la cloud.


HP Data Protector, prima si singura solutie de backup si recuperare de date din industrie care asigura deduplicarea federata pentru organizatii, ofera acum protectie integrata pentru VMware vCloud Director. Aceasta noua solutie contine tehnologia patentata de deduplicare StoreOnce si asigura o politica de protectie de tip one-touch pentru medii cloud WMware care sustin mai multi chiriasi. Aceste capacitati ii ajuta pe clientii si furnizorii de servicii vCloud sa elimine riscurile privind pierderea de date din aplicatii, atat la locatii, cat si in mediul virtual.


O parte dintre solutiile din portofoliul extins HP Convergent Cloud sunt disponibile prin intermediul HP si al partenerilor sai de distributie globali; se asteapta ca si celelalte solutii sa fie disponibile pana la finalul anului. De asemenea, HP va pune la dispozitie toate editiile VMware vCloud Suite cu solutii HP Converged Cloud la sfarsitul celul de-al treilea trimestru al anului, prin intermediul departamentului de vanzari al HP si al partenerilor de distributie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite