Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Transporturi >> Stiri si comunicate

Sibienii pot plati calatoria in autobuz

12 Septembrie 2012



La un an dupa implementarea in premiera europeana a solutiei de plata PayPass in mijloacele de transport in comun din Sibiu, Tursib si MasterCard au lansat o promotie pentru biletele de autobuz. In perioada 15 septembrie – 30 noiembrie 2012, toti cei care platesc calatoria in transportul public din Sibiu cu un card MasterCard PayPass sau Maestro PayPass beneficiaza de pret redus.


Astfel, pretul unui bilet de calatorie platit, direct in autobuz, cu un card MasterCard PayPass sau Maestro PayPass va fi de 0,89 RON, redus de la 1,5 RON, tariful integral practicat de Tursib.
Campania se adreseaza tuturor celor care detin un card MasterCard PayPass sau Maestro PayPass, emis oriunde in lume.


Solutia MasterCard PayPass permite efectuarea platii prin simpla apropiere a cardului de cititorul contactless, instalat, in momentul de fata, in toate autobuzele din Sibiu. Costul biletului se plateste, in doar cateva secunde, direct din contul clientului si nu presupune niciun comision.
In urma cu un an, in septembrie 2011, Tursib a devenit unul dintre pionierii platilor contactless la nivel mondial, iar Sibiu – primul oras din Europa care ofera posibilitatea de a calatori cu mijloacele de transport in comun, utilizand ca mijloc de plata cardurile MasterCard PayPass si Maestro PayPass, fara emitere de bilete.


Solutia de plata este implementata de MasterCard si BRD Société Générale, fiind recunoscuta la nivel international. In cadrul celui mai important eveniment de ticketing din Europa, „Transport Ticketing”, ce a avut loc la inceputul anului in Anglia, aceasta solutie a fost prezentata in fata liderilor mondiali din domeniu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite