Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Bitdefender lanseaza generatia de produse 2013

12 Septembrie 2012



Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, anunta lansarea in magazinele din Romania a generatiei de produse 2013.
Bitdefender 2013 asigura un mediu securizat pentru efectuarea tranzactiilor online cu Safepay, protejeaza copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control si faciliteaza recuperarea terminalelor mobile in caz de furt cu modulul Anti-Theft.
Noua varianta a celui mai bun antivirus din lume, conform testarilor AV-Test, este deja compatibila cu Windows 8.


„In ultimii doi ani tehnologiile Bitdefender au fost recunoscute in toata lumea pentru performantele in ceea ce priveste capacitatea de detectie, protectie si usurinta de utilizare, iar acest lucru s-a reflectat in vanzarile noastre globale. In Romania, ne propunem sa ne consolidam pozitia de lider pe segmentul utilizatorilor individuali, segment foarte atent cu produsele de securitate pe care le utilizeaza si pentru care raportul pret - performanta este crucial”, a declarat Florin Talpes, presedintele Bitdefender.


Lansat in iunie pe pietele internationale, Bitdefender 2013 a luat deja doua distinctii foarte importante in industria de securitate: „Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv „GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul romanesc pe locul intai in urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.


„Ne asteptam la o rata mare de adoptie a Bitdefender 2013 in randul utilizatorilor de online-banking, datorita noului modul Safepay, ce furnizeaza un mediu extrem sigur pentru tranzactii online. O alta categorie pe care mizam o reprezinta familiile, datorita unei nevoi crescute de securitate in randul copiilor care folosesc in mod curent internetul. Parintii sunt din ce in ce mai atenti cu tipul de continut pe care copiii il acceseaza si la interactiunile lor pe retelele sociale”, spune Valentin Jurcut, Enterprise Sales & Services Director Romania si CEE, Bitdefender.
Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security si Total Security, este disponibila in format electronic, la toti partenerii autorizati si pe site-ul http://www.bitdefender.ro/, precum si in magazinele de profil.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite