Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Oracle si Omnilogic lanseaza HOPE pentru universitati

12 Septembrie 2012



OMNILOGIC, membru Platinum al reţelei de parteneri Oracle PartnerNetwork (OPN) si Distribuitor cu Valoare Adăugată al produselor şi solutiilor Oracle în România anunta disponibilitatea unor produse hardware (Oracle Sun) pentru institutiile de invatamant superior din Romania la niste preturi speciale.


Pana la sfarsitul lunii noiembrie 2012 mai multe produse hardware Sun (servere si storage) sunt oferite cu un discout ce variaza intre 40% si 69%. Institutiile de invatamant interesate pot selecta o combinaţie de produse care se potriveste cerintelor si nevoilor lor si apoi, pot contacta reprezentantii Omnilogic pentru mai multe informatii referitoare la pretul special cu care le pot achizitiona.
Programul lansat de cele doua companii se numeste HOPE – Hardware from Oracle-Pricing for Education. HOPE este un program ce se desfasoara la nivel global si se afla in prezent la a cincea versiune.


„Pentru a beneficia de aceste preturi promotionale, clientii trebuie sa achizitioneze primul an de suport. Pentru acest program se califica institutiile de invatamant superior, fie de stat, fie particulare, bibliotecile, spitalele care au centre de educatie, muzeele”, a declarat Alexandru Tecuceanu, Hardware Sales Account Manager, Oracle Romania.


Platfoma hardware Sun de la Oracle va permite definirea si gestionarea unor procese si fluxuri in cadrul universitatilor precum:
- managementul modului de organizare academico-didactice a universitatii
- organizarea procesului de admitere in institutiile de invatamant superior
- gestionarea tuturor fluxurilor si proceselor legate de examene, burse, diplome si cazare
- gestionarea examenelor finale si actelor de studii aferente
- gestiunea si monitorizarea din punct de vedere financiar a studentilor
- gestiunea burselor studentesti
- integrarea web a informatiilor didactice (elearning)
- organizarea, gestionarea si ierarhizarea documentelor din libraria digitala a universitatii etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite