Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

NET COM a devenit partener NORTEL

28 Decembrie 2005



Luna noiembrie a adus companiei Net Com un nou parteneriat. Net Com a devenit “Sales Partner” Nortel. Nortel, liderul global al industriei de comunicatii, cu o traditie de peste 100 de ani, detine cel mai larg portofoliu de produse si solutii din domeniu si este focalizat pe doua linii majore de business:

  • Carrier Networks - Service Providers: Public Network Carriers, Wireless Operators, Multiple System Operators
  • Enterprise Networks


    Nortel pune accent pe furnizarea de solutii importante si inovatoare care accelereaza succesul intreprinderilor prin productivitate sporita, relatii mai bune cu clientii si costuri scazute. Portofoliul Nortel include solutii de voce / date, IP VPN, securitate, aplicatii si servicii multimedia, VoIP si solutii de broadband oferind posibilitati de a contacta chiar si lumea rurala si regiunile subdezvoltate.
    Prin viziunea lor “O singura retea. O lume a tuturor posibilitatilor” si prin modul angrenant de afaceri, dorinta este de a depasi asteptarile clientilor prin anticiparea si oferirea serviciilor care le sunt necesare.
    Nortel participa in permanenta la evolutia tehnologiei in telecomunicatii. Momentan Nortel asigura servicii si infrastructuri pentru clienti in peste 150 de tari.
    Nortel a obtinut pozitii de conducere pe piata telecom pentru mai multe solutii dezvoltate:

  • Solutii de broadband end to end – Net Com implementeaza solutii Nortel care ofera tehnologii criptate asigurand protectia datelor companiilor. In acest sens a dezvoltat peste patruzeci de mii de sisteme de multiservice switching.
  • Solutii wireless – Nortel a fost primul furnizor de retele wireless operand pe toate interfetele (GSM / GPRS / EDGE, CDMA 1X / EV-DO, UMTS si WLAN). A creat, instalat si lansat peste 300 de retele wireless in mai mult de 50 de tari.
  • Voice over IP – Net Com aduce pe piata romaneasca solutii VoIP end to end dezvoltate de Nortel.
  • Aplicatii si servicii multimedia – Nortel a creat conexiuni securizate pentru mai mult de 100 de milioane de utilizatori in intreaga lume.
  • Mesagerie unificata – combina mesajele vocale, faxurile si e-mail-ul pe PC-urile sau laptop-urile utilizatorilor, pentru a avea acces la ele prin intermediul unei singure aplicatii, cum ar fi Microsoft Outlook sau Exchange. Acest mod facil de a lucra poate salva timpul utilizatorilor cu un volum ridicat de apeluri, asigurand si un nivel ridicat de confidentialitate.
    Bazandu-se pe intelegerea fundamentala a retelei de voce/date, Nortel furnizeaza solutii de securizare, aplicatii de retea in medii end to end, in acelasi timp mentinandu-si fiabilitatea. Nortel ajuta guvernele, intreprinderile si micile afaceri sa se apere de amenintari incluzand intruziunile persoanelor nepermise, virusilor si atacurilor de toate felurile, protejand informatia personala si furnizand posibilitati de management a retelelor sporita.
    Net Com aduce pe piata romaneasca de comunicatii produsele si solutiile Nortel pentru toate tipurile de companii.
    Datorita solutiei Business Communications Manager 50 acum si companiile mici pot beneficia de comunicatii de voce si date la acelasi nivel care era inainte disponibil numai organizatiilor mai mari.
    Platforma Business Communications Manager 50 este ideala pentru companiile ce folosesc in jur de douazeci de porturi, cu posibilitate de extindere la peste saptezeci de porturi, cu facilitati avansate, cu functii clasice de telefonie, mesagerie vocala si mesagerie unificata, interconectare pe IP, acces Internet / Intranet, call centre cu posibilitatea rutarii inteligente (skills-based), telefonie IP catre desktopurile utilizatorilor si o optiune de router integrat pentru accesul in banda larga Ethernet sau ADSL.
    Unitatea de baza Business Communications Manager 50 a fost proiectata sa intruneasca cerintele pentru interfetele necesare celor mai multe dintre companiile mici, fiind disponibila pentru locatii de la trei pana la treizeci si doua de statii. Cu toate acestea, aceasta platforma scalabila poate suporta peste patruzeci de terminale TDM si treizeci si doua de terminale IP pentru utilizatori. Astfel se pot cumpara numai porturile necesare
    pentru moment si porturile supli-
    mentare pot fi activate mai tarziu, dupa nevoia
    utilizatorului.
    Solutiile si produsele Nortel sunt accesibile si vin in intampinarea nevoilor utilizatorilor de toate tipurile.
    Net Com este un provider de solutii complete de telecomunicatii care ofera servicii de integrare si distributie de echipamente pentru voce si date, tehnologii convergente si sisteme complete pentru provideri de servicii, intreprinderi si institutii financiare.
    Incepand cu luna noiembrie 2005 Net Com vine in intampinarea clientilor cu o oferta de Leasing operational pentru finantarea sistemelor de comunicatii sau a dezvoltarii sistemelor existente cu valori cuprinse intre 10.000 si 200.000 EURO.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite