Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Sony lansează tableta Xperia S

14 Septembrie 2012



Anunțată recent la IFA Berlin 2012, Sony lansează în România noua tabletă Xperia S, care se remarcă prin stil şi printr-o interfaţă intuitivă. Alăturându-se diviziei de dispozitive mobile Xperia de la Sony, tableta Xperia S va conecta întreaga familie la universul captivant al divertismentului. Mai subţire şi mai uşoară decât prima Sony Tablet S, Xperia Tablet S este construită din materiale premium care îi conferă un aspect elegant şi îi asigură o utilizare comodă atât acasă, cât şi în timpul călătoriilor. Procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 şi sistemul de operare Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) îi furnizează toată puterea necesară pentru rularea de fișiere media, aplicații sau jocuri.

Dintre principalele noutăţi pe care le include noua tabletă sunt: rezistenţă la picăturile de apă, tehnologii Sony de procesare a semnalului (modulul “ClearAudio+”), posibilitatea utilizării ca telecomandă universală cu infraroşu (îmbunătăţită cu funcţia Macro, care memorează succesiunea comenzilor pentru a fi aplicate automat), aplicaţie proprietară “Socialife” (disponibilă pentru descărcare) pentru organizarea interacțiunii sociale și informaționale pe internet, funcție “Small Apps” pentru multi-tasking, posibilitatea creării de profiluri individuale (prin modulul “Guest”), noi aplicații media precum “WALKMAN”, “Album” și “Movie”, care permit vizionarea conţinutului foto şi video personal pe televizoarele compatibile DLNA, aplicaţia “Reader” (oferă posibilitatea achiziţionării şi lecturii cărţilor digitale favorite).
Noua tabletă Xperia S de la Sony este disponibilă în România, începând de astăzi, în variante de capacitate de 16GB, conectivitate Wi-Fi iar spre sfârșitul lunii octombrie – şi în variante de capacitate de 16GB și 32GB, cu posibilitate de conectare WiFi și 3G.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite