Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

Expertul în soluţii BA Timo Elliot vine la SAP Forum România

14 Septembrie 2012



Timo Elliot, unul dintre cei mai cunoscuţi profesionişti în domeniul soluţiilor Business Analytics, cu o experienţă de aproape 20 de ani, vine pentru prima dată în România, în cadrul SAP Forum, eveniment care se va desfăşura pe 10 octombrie, în Bucureşti. Elliot este şi autorul celui mai cunoscut blog din domeniul soluţiilor de analiză, Business Analytics. În cadrul evenimentului SAP Forum, Timo Elliot va susţine prezentarea Business in the Moment: From Reactive to Proactive, prin care urmăreşte să atragă atenţia asupra noilor inovaţii în materie de tehnologii software, şi în special asupra soluţiilor analitice, care au transformat semnificativ modul în care companiile îşi desfăşoară activitatea.


Timo Elliot

2012 este un an al schimbărilor mediului de business. Noile tehnologii, precum in-memory computing, soluţiile de mobilitate şi cele analitice au schimbat complet paradigmele în domeniu şi au deschis oportunităţi de business uriaşe. Aşteptările companiilor au crescut, alimentate de inovaţiile realizate într-un ritm tot mai rapid şi adresate consumatorilor, ceea ce pune presiune pe organizaţiile financiare şi IT să furnizeze sisteme din ce în ce mai performante pentru susţinerea activităţilor acestora”, a declarat Timo Elliot.
De asemenea, Elliot lucrează îndreaproape cu centrele de cercetare şi inovare ale SAP pentru dezvoltarea de noi prototipuri de tehnologii software. De altfel, în Statele Unite, Timo Elliot deţine un brevet pentru o soluţie analitică pentru realitatea augmentată.
SAP Forum este un eveniment anual cu tradiţie pe piaţa locală, aflat la cea de-a 7-a ediţie, şi face parte din seria evenimentelor desfăşurate de SAP România pentru familiarizarea mediului de afaceri autohton cu ultimele inovaţii din domeniul soluţiilor software de business. La evenimentul din acest an, SAP va prezenta o serie de soluţii destinate optimizării performaţelor companiei, previzionării business-ului şi managementului strategiei de afaceri. „Pentru toţi cei interesaţi de noua viziune asupra soluţiilor software de business şi pentru descoperierea ultimelor inovaţiilor din domeniu, participarea lui Timo Elliot la SAP Forum şi prezentarea acestuia reprezintă o experienţă de neuitat, care merită toată atenţia”, a declarat Valentin Tomşa, directorul general al SAP România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite