Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Sistec abordează piaţa producătorilor de mobilă

17 Septembrie 2012



Compania Sistec, unul dintre principalii integratori de sisteme IT, care activează de peste 17 ani pe piaţa locală, a fost prezentă în cadrul târgului internaţional de mobilă, maşini şi echipamente pentru exploatare forestieră şi prelucrarea lemnului – BIFE –, unde a susţinut „Conferinţa Abas ERP“. Evenimentul, care s-a adresat cu precădere directorilor generali şi managerilor departamentelor de cercetare-dezvoltare, financiar, tehnic, producţie şi IT din industria mobilei şi a echipamentelor industriale dedicate din România, a facilitat audienţei oportunitatea de a discuta şi analiza alături de specialiştii Sistec metodele moderne de gestionare eficientă a proceselor şi fluxurilor de lucru din cadrul unei companii prin intermediul sistemului abas ERP, soluţie confirmată la nivel inernaţional în decurs de mai bine de două decenii prin cele peste 2.000 de implementări din întreaga lume.
Sistec este partener al Abas din 2005, compania având 15 clienţi (printre care nume importante ale industriei producătoare româneşti, precum Subansamble Auto Piteşti, GIC Nosag Metal, Star Transmi-ssion Cugir, Apulum Alba Iulia etc.), care totalizează un număr de aproximativ 250 de utilizatori. Cu o investiţie de peste 1,5 milioane de euro în parteneriatul cu Abas Software AG şi o echipă de specialişti cu competenţe solide, Sistec a reuşit să impună soluţia Abas ERP pe piaţa românească de soluţii ERP
În cadrul evenimetului, specialiştii companiei româneşti au realizat un demo interactiv al modului în care soluţia abas ERP răspunde cerinţelor specifice ale producătorilor din industria mobilei. Au fost demonstrate astfel avantajele pe care motorul de planificare al aplicaţiei le poate genera, asigurând nu doar o planificare optimă prin minimizare riscurilor de supraîncărcare, descoperiri de stoc etc., ci oferind soluţii practice de realizare de economii şi câştiguri de eficienţă. Beneficiile concrete pe care abas ERP le asigură clienţilor au fost detaliate prin intermediul a două studii de caz, realizate la SC Subansamble Auto SA Piteşti şi Apulum SA.
Potrivit oficialilor Sistec, prezenţa în cadrul Târgului BIFE 2012 reprezintă un element al strategiei prin care compania adresează industria producătorilor de mobilă, Sistec fiind deja în discuţi avansate cu câţiva dintre jucătorii din această piaţă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite