Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

LLP Romania implementează soluția de BI Infor 10 ION la grupul GRIVCO

18 Septembrie 2012



LLP Romania realizează unul dintre cele mai interesante și provocatoare proiecte de business intelligence, implementând soluția de BI Infor 10 ION la grupul de companii cu capital românescGRIVCO.
Înființat în 1991, grupul GRIVCO a înregistrat o dezvoltare continuă a activității, devenind unul dintre liderii economiei locale. Grupul GRIVCO are în prezent peste 3.500 de angajați și o valoare de piață totală estimată de 1,5 miliarde Euro. GRIVCO este un holding, având în portofoliu firme din domeniile: comerț, mass-media, producție, agricultură, servicii, precum și pe zona de operațiuni pe bursa de valori.
O parte dintre companiile din grupul GRIVCO utilizează de peste șase ani soluția Infor Financial Business (anterior SunSystems). “Avem o relație de colaborare de lungă durată cu LLP Romania, lucru care a contat foarte mult în alegerea soluției și a partenerului de implementare. Am evaluat mai multe soluții de BI existente pe piață, Infor 10 ION BI răspunzând cel mai bine cerințelor noastre”, a declarat Aura Zaharia, Group CFO – GRIVCO Group.
Legat de procesul de implementare, Ioana Rențea, Infor Services Manager la LLP Group, a declarat: “Grupul GRIVCO are o structură eterogenă a afacerilor. Cele 50 de companii din grup au modele diferite de afaceri. De la mass-media la servicii, de la producție la distribuție de combustibili. Trebuie să admit că principala provocare pentru noi a fost identificarea unor elemente comune și dezvoltarea unui sistem de indicatori adecvați la nivel de grup.”
Infor 10 ION BI permite companiilor să-și consolideze datele din multiple surse (ERP, CRM, Warehouse management etc.), oferind informații în timp real pentru management. Soluția dispune de o interfață modernă, bazată pe tehnologii Web, care permite accesul facil la aceste informații. Portalul Infor 10 ION permite configurarea pentru diverse categorii de utilizatori și un modul prietenos de raportare, în cadrul căruia utilizatorii își pot construi intuitiv rapoartele.
Infor 10 ION BI ne-a oferit un nou nivel de maturitate în raportare. Integrând informațiile din surse multiple și informații din toate companiile grupului, avem o imagine detaliată asupra business-ului. Dacă în trecut, unele informații erau furnizate managementului numai după închiderea perioadei de raportare financiară, astăzi aceste informații sunt disponibile zilnic pentru management. În unele situații, putem considera că timpul de transmitere a informațiilor către management s-a redus și cu 20 de zile”, a concluzionat Aura Zaharia.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite