Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Oki îşi extinde serviciile de garanţie la nivel naţional

19 Septembrie 2012



Okia anunţat căSISTEC, companie specializată în soluţii şi servicii IT pentru afaceri,este noul partener de service autorizat pentru România. Cu 27 de centre de service prezente în principalele oraşe din România, Sistec poate asigura un timp de intervenţie şi reparaţie on site foarte mic şi facilităţi importante clienţilor OKI din toata ţara. Noul parteneriat de service anunţat pentru România reflectă creşterea sporită la nivel local a clienţilor OKI, atât pentru produse cât şi pentru serviciile furnizate.
Acest parteneriat ne va permite să reacţionăm rapid la toate cererile de service, dar şi să ne consolidăm reţeaua de parteneri“ – declară Adriana Pricope, Romania Dealer Manager Oki Systems (Polonia).
Utilizatorii finali au la dispozitie 27 de centre de service, punct unic de contact (şi un traseu de service transparent, prin posibilitatea de verificare on line a statusului reparţiei pe site-ul companiei. Pentru clienţii business, service-ul se face cu timp de intervenţie garantat oriunde in tara si posibilitatea de a accesa servicii suplimentare pentru echipamentele critice”, precizează Marius Capraru, CEO Sistec.
Totodată, cu ocazia lansării unei noi game de echipamente, format A4 şi A3, create să îndeplinească cele mai specifice nevoi din diverse industrii de afaceri, pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii, dar şi pentru mediul corporate, OKI a anunţat introducerea în România a extensiei de garanţie la 3 ani. Acest lucru confirmă dedicarea OKI de a oferi cele mai înalte servicii clienţilor săi.
Vremurile grele, necesită acţiuni bine gândite. OKI Printing Solutions îşi extinde prezenţa în România, introducând noi servicii şi un portofoliu complet de produse pentru susţinerea extinsă a vânzărilor”, a declarat Wojciech Puchalski, CEE Export Manager OKI Systems (Polonia).
Extinderea garanţiei completează beneficile oferite de tehnologia LED, tehnologie pe care se bazează echipamentele OKI. Echipamentele OKI se comercializează în România prin intermediul celor doi distribuitori autorizaţi: Despec şi General Systems.



Tags: garantie, Sistec, OKI

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite