Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson a lansat seria imprimante laser color de mare viteză WorkForce AL-C500DN

19 Septembrie 2012



Oferind companiilor o alternativă internă la costuri reduse faţă de externalizarea serviciilor de imprimare, Epson a lansat seria WorkForce AL-C500DN, o gamă de imprimante laser color de mare viteză, uşor de utilizat, ce oferă flexibilitate în alegerea tipurilor de hârtie şi printuri de cea mai bună calitate. Cu cea mai largă gamă de culori pe care Epson a implementat-o vreodată într-un produs laser, imprimanta oferă, de asemenea, o rezoluţie nativă de 1.200 dpi prin intermediul Resolution Improvement Technology (RiT) de la Epson. Astfel, se realizează un output de 4.800 RiT care asigură un text clar, precis şi imagini clare cu nuanţe şi tonalităţi fine.
Gama oferă viteze de imprimare de până la 45 de pagini pe minut, iar cartuşele de toner, tăvile pentru hârtie de mare capacitate şi volumul maxim lunar de 120.000 de pagini asigură realizarea unor lucrări solicitante, de lungă durată şi tipărirea unor volume lunare mari. Conectivitatea la reţea permite echipamentelor să fie integrate cu uşurinţă în sistemele existente, iar imprimarea duplex asigură un consum redus de hârtie.
Modelele acceptă o gamă largă de medii de tipărire, precum hârtia foarte groasă, cretată şi pre-imprimată, ceea ce permite producerea cu uşurinţă a materialelor de marketing, cum ar fi broşurile şi fluturaşii.
Elise Delarue, manager produse Epson Europe, declară: „Aceste imprimante sunt ideale pentru companiile ce caută soluţii la costuri reduse pentru a crea intern materiale de marketing şi documente de înaltă calitate. Companiile pot reduce nevoia de externalizare a lucrărilor de imprimare şi pot produce cu uşurinţă propriile materiale, economisind bani. În plus, prin imprimarea internă a documentelor şi materialelor de marketing, companiile pot gestiona cu mai multă precizie volumele de printare, reducând riscul supra-producţiei sau apariţiei de informaţii învechite pe materiale. În plus, sunt reduse deşeurile şi cerinţele de depozitare”.
Seria WorkForce AL-C500DN este disponibilă din luna septembrie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite