Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox organizează o expoziţie intinerantă de echipamente de producţie în Bucureşti, Cluj şi Iaşi

19 Septembrie 2012



Xerox România organizează la începutul lunii octombrie un eveniment dedicat soluţiilor de producţie, în trei mari oraşe din ţară: Bucureşti, Cluj şi Iaşi. Compania va prezenta cele mai noi şi performante tehnologii de producţie, precum şi soluţii software de securizare a datelor şi de personalizare a campaniilor de marketing. Caravana Xerox cu soluţii de producţie va fi prezentă: în Bucureşti, la Biblioteca Naţională, pe 9 octombrie;în Cluj, la Cluj Arena, pe 16 octombrie, şiîn Iaşi, la Palas Iaşi, pe 18 octombrie. Programul de vizită va fi între 10.00 şi 18.00, în fiecare dintre cele trei mari oraşe.
Vizitatorii vor putea participa la demonstraţii live cu ajutorul echipamentelor, instrumentelor software şi soluţiilor Xerox. Printre echipamentele şi soluţiile prezentate în cadrul evenimentului se află: Xerox 770, Xerox 560, ColorQube 9303, Phaser 7800, WorkCentre 7556, software XMPie, soluţii web-to-print şi noul Xerox Mobile Scanner.
Echipamentele care vor fi prezente la stand impun un nou standard în materie de calitate a imaginilor, de viteză şi de productivitate.
Este o expoziţie de echipamente de producţie, care îmbină perfect calităţi ale tiparelor offset şi digital, şi care se adresează, în principal, agenţiilor de publicitate, tipografiilor şi centrelor de imprimare şi producţie", afirmă Gabriel Pantelimon, General Manager Xerox România. „Specialiştii Xerox vor fi acolo pentru a răspunde la toate întrebările legate de produsele prezentate la stand, dar şi pentru a demonstra live cum funcţionează aceste tehnologii, cum pot optimiza activităţile cu documentele, cum pot realiza şi personaliza numeroase aplicaţii şi cum pot reduce costurile."



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite