Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

ASF a lansat AnytimeCRM 6.0

19 Septembrie 2012



Advantage Software Factory a lansat AnytimeCRM 6.0, cea mai noua versiune a sistemului integrat pentru managementul relatiilor cu clientii. Aceasta versiune beneficiaza de functionalitati noi dedicate fiecarui tip de utilizator, precum si imbunatatiri aduse aspectului si ergonimiei aplicatiei. Noile functionalitati aduc utilizatorilor urmatoarele beneficii: eficientizarea activitatii departamentului de marketing, optimizarea modului de vizualizare a datelor prin integrarea rapoartelor grafice avansate direct in aplicatie performanta sporita prin actualizarea tehnologiilor folosite la dezvoltarea aplicatiei.
Cele mai importante functionalitati/ imbunatatiri aduse in AnytimeCRM 6.0 sunt:
- Modul Campanii de marketing (email, call, telesales, etc)
- Stilizare design aplicatie (rearanjare meniuri, noi componente, noi css-uri): 960 css, jquery
- Chart-uri Next Reports in Dashboard-uri
- Bolduire entitati noi (necitite) si a celor care au modificari de la ultima vizualizare
- Reguli de validare si formatare la nivel de campuri: expresii regulate, functii specifice (ex: verificare validare CNP, verificare unicitate CUI, validare adresa de email, formatare campuri de tip number - numar de zecimale, delimitator sau campuri de tip string - litere mari, litere mici, initcap, etc.)
- Salvare sabloane de export de excel - la exportul in excel se pot salva anumite grupuri de campuri care se exporta des
- Upgrade framework folosit in dezvoltare la ultimele versiuni.
AnytimeCRM 6.0 vine acum intr-o forma noua de configurare, mai simpla dar in acelasi timp mai flexibila, menita sa ofere costuri reduse la inchiriere. Din dorinta de a fi in permanenta la nivelul asteptarilor clientilor, Advantage Software Factory a optimizat impachetarea produselor in functie de nevoile pietei. Rezultatul direct al acestei impachetari optimizate este scaderea costurilor serviciilor de inchirere.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite