Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Smart ID România își continuă expansiunea și lansează al treilea birou regional în Cluj Napoca

19 Septembrie 2012



Smart ID Romania S.A.,furnizor de soluții pentru mobilitate, anunță lansarea celui de-al treilea birou regional în Cluj Napoca, după deschiderea operațiunilor din București la începutul anului 2010. Operațiunile din Craiova deschise în 2011 și cele din Timișoara de la începutul anului 2012 fac parte dintr-o inițiativă de consolidare a operațiunilor de vânzări, consultanță, servicii, dezvoltare, implementare și service la nivel național care va continua până la sfârșitul anului 2012.
Mobilitatea are la bază o revoluție technologică pe care o așteptam încă de la începutul anilor 2007. Dacă la început gândeam mobilitatea în termeni specifici câtorva industrii cu care am început să construim primele proiecte de mobilitate, și mă refer aici la utilități și logistică în principal, acum gândim aplicații pentru mobilitate pentru o multitudine de industrii verticale dar și pentru procese și modele de business absolut inovative pentru piața din România. Mobilitatea a evoluat până la stadiul în care companiile deja gândesc în termeni de usabilitate, de aplicații complexe care au finalitate mult simplificată, care acoperă întregul lanț logistic, sunt dezvoltate astfel încât să funcționeze pe platforme multiple, sunt integrate cu cele mai noi tehnologii disponibile și coordonate dintr-un singur centru de comandă care să susțină managementul unei mari diversități de terminale mobile. Telefoanele inteligente, tabletele, legitimațiile electronice, terminalele și imprimantele mobile robuste dar și cele comerciale au schimbat modul în care anumite companii din industrii precum retail, distributie și logistică au început să își regândească întregul model de business în termeni de mobilitate de-a lungul tuturor canalelor de comunicare cu clienții. Iar pe masură ce aceste tehnologii mobile complică și aglomerează activitatea departamentelor IT crește importanța consultantului în mobilitate”, declară Daniel Boangiu, Managing Director Smart ID România.
Cu o creștere de peste 250% a businessului la sfârșitul anului 2011, comparativ cu anul 2010, Smart ID este specialistul în mobilitate cu servicii și soluții de business dedicate pieței de mobilitate. Compania are un portofoliu complex de produse – incluzând hardware, aplicații software, servicii profesionale, consumabile – dezvoltate special pentru a regândi procese și modele de business care se integrează cu noile tendințe tehnologice – HTML5, 802.11ac, LTE, Bluetooth4, RFID, coduri de bare, echipamente mobile robuste de ultimă generație, etc.
La toate acestea Smart ID România adaugă un mix între cei mai buni specialiști din piață și know how specific zonei de mobilitate care se traduc în cunoașterea proceselor specifice de mobilitate, o afinitate mare pentru tehnologii noi și suport tehnic de ultimă generație, design orientat pe usabilitatea aplicațiilor mobile și mai ales o privire de ansamblu asupra integrarii business-ului de mobilitate în ansamblul de procese enterprise.
2012 este un an dominat de creștere la toate nivelele pentru compania Smart ID Romania. Pe de o parte, am investit efort și resurse în dezvoltarea teritorială dar și în portofoliul de produse și servicii. Ne-am consolidat la nivel de platformă propriile aplicații proprietare pentru mobilitate pe principiul „dezvoltat o singură dată și implementat repetitiv”, astfel încât să putem obține un avantaj competitiv de preț imbatabil la nivelul aplicațiilor pentru mobilitate. Pe de alta parte, 2012 a fost un an al proiectelor tot mai diversificate, care implică integrare de tehnologii mobile multiple sau de tehnologii mobile împreună cu alte tehnologii. Am lansat primul magazin B2B pentru mobilitate cu peste 85,000 de produse care începe să se plieze pe estimările noastre inițiale referitoare la piața de mobilitate din România. 2012 a mai fost un an al proiectelor în care am câștigat clienți mari – clienți care au realizat că flexibilitatea, controlul proiectelor de mobilitate și nu în ultimul rând capabilitățile specifice celor peste 10 ani de experiență în mobilitatea enterprize se concretizează în reduceri de costuri, procese mult mai rapide, proiecte finalizate rapid, investiții recuperate accelerat și mult mai puțină bataie de cap pentru departamentele IT. Cât privește perioada imediat următoare pregătim proiecte pentru clienți și angajati permanent conectați la tot mai multe canale de comunicare mobile”, declară Romeo Iacob, Managing Director Smart ID România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite