Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ZyXEL introduce produsele Mini Powerline, cu viteză ridicată de transfer

19 Septembrie 2012



ZyXEL Communications, furnizor de soluții de networking, soluții Internet de pentru afaceri mici și medii, și utilizatori finali, introduce primul său model din seria Mini Powerline. Noul adaptor de 500 Mbps, ZyXEL PLA 4201, este un echipament compact, îmbunătățit, pentru ca utilizatorii să poată beneficia de streaming media de înaltă calitate pe o conexiune Internet. Datorită cererii de produse ZyXEL Powerline în creștere, ZyXEL continuă să încorporeze funcții avansate si un design atractiv, astfel încât utilizatorii să poată alege din opțiuni multiple, cea mai potrivită soluție pentru designul casei lor.
PLA 4201 beneficiază de standard IEEE 1901 500Mbps pentru a menține ratele de transfer la un nivel ridicat, oferind streaming cu până la 60% mai performant decât cel al tehnologiei HomePlug AV 200Mbps Powerline. Mai mult, PLA 4201 asigură stabilitate și calitate excelentă pentru mai multe fluxuri de streaming cum ar fi multi-gaming, streaming media online și navigare Web, toate în același timp.
PLA4201 este cu siguranță cea mai atractivă și rapidă soluție pentru persoanele care doresc să elimine apariția inestetică a cablurilor de rețea in interiorul locuinței și care vor să beneficieze de conexiune internet fără nici o limitare din partea tehnologiei Powerline”, a spus Octavian Oancea, Country Manager ZyXEL Romania.
Una dintre noile caracteristici ale design-ului implementat pentru PLA 4201 este grosimea echipamentului în comparație cu celelalte dimensiuni, acesta fiind foarte subțire. Astfel, instalarea echipamentului se face cu ușurință, colțurile rotunjite fiind o caracteristică plăcută. Cu un design discret și inovativ, utilizatorii nu vor mai fi deranjați de prezența adaptoarelor, bucurându-se de streaming de înaltă calitate pe infrastructura IP, direct de acasă.
Alte funcții de care utilizatorii PLA 4201 vor beneficia, includ QoS (Quality of Service) avansat, ce permite prioritizarea aplicațiilor care necesită o lățime de bandă superioară, precum jocurile online, filmele sau conexiunile VoIP. Configurarea echipamentului este extrem de ușor de efectuat, utilizatorii PLA 4201 trebuind doar să cupleze 2 adaptoare la priză și să apese butonul WPS pe cele două dispozitive, encriptarea conexiunilor de rețea fiind activă imediat, fără a fi nevoie de alte configurări software. Transmisiile de date sunt protejate de criptare avansată 128-bit.
Consumul de energie pentru PLA 4211 poate ajunge pâna la 0.5 Watt, atunci când nici o conexiune Ethernet nu este activă – reducând consumul inutil de energie cu până la 88%. În momentul în care o conexiune Ethernet devine inactivă pentru mai mult de 60 de secunde, PLA 4211 intră automat în modul power-save.
Soluțiile Powerline au devenit o alternativă ideală atunci când cablarea unei case devine o problemă. Produsele Powerline oferă conexiune rapidă la Internet, prin funcționarea pe un panou electric deja existent. Prin simpla conectare a produsului Powerline în orice priză, sistemul electric universal se transformă într-un sistem cu dublă funcție, oferind viteză excelentă de internet. Utilizatorii pot conecta computerele la produsul Powerline și conexiunea la Internet este imediat stabilită.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite