Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

Syscom 18 a adus în România doua modele de calibratoare care stabilesc un nou record mondial

20 Septembrie 2012



Liderul mondial în domeniul calibratoarelor de presiune si temperatura, AMETEK Calibration Instruments, parte a grupului american AMETEK, si Syscom 18, distribuitorul sau regional, lanseaza pe piata din România doua noi modele de calibratoare de temperatura care stabilesc un nou record mondial. JOFRA RTC 159 si JOFRA PTC 125 permit etalonarea la temperaturi record pe plan mondial din punct de vedere al extremelor.

AMETEK Calibration Instruments a lansat doua noi modele de calibratoare de temperatura cu bloc uscat, destinate aplicatiilor care necesita atât o racire extrema, cât si o încalzire la temperaturi înalte. Modelele, JOFRA® PTC-125 Cooler si RTC-159 Ultra Cooler, sunt distribuite în România prin compania de automatizari industriale si sisteme de masura Syscom 18.



„Prin caracteristicile inovatoare si desing-ul îmbunatatit, ambele calibratoare ofera un domeniu foarte larg de masurare, ceea ce le face ideale pentru etalonarea senzorilor utilizati în medicina, farmaceutica, biotehnologie si industria alimentara”, explica reprezentantii Syscom 18.

Calibratorul JOFRA PTC-125 este cel mai nou membru al familiei PTC - Professional Temperature Calibrator. Având un domeniu de masurare de la -90°C la +125°C, instrumentul ofera o interfata intuitiva usor de utilizat. Calibratorul JOFRA RTC-159 completeaza seria JOFRA RTC - Reference Temperature Calibrator – si este cel mai performant calibrator de temperatura produs de AMETEK, având cel mai larg domeniu de masurare, de la -100°C la +155°C. Ambele calibratoare încorporeaza un racitor Stirling de mare eficienta care ofera o viteza mare atât pe racire, cât si pe încalzire. Modelul RTC-159 poate ajunge, de exemplu, la -80°C în 65 de minute.

JOFRA RTC-159 este dotat cu sistemul de compensare a încarcarii termice DLC - Dynamic Load Compensation -, care genereaza uniformitatea temperaturii indiferent de numarul de senzori sau de marimea acestora. Ambele calibratoare sunt dotate cu functia de conectivitate „plug’n’play” a senzorilor inteligenti, prezinta afisaj VGA cu diagonala mare de 5,7 inch si conectare USB pentru comunicatii îmbunatatite si aplicatii software. Pe lânga senzorii de referinta interni, pot fi utilizati, la ambele calibratoare, si senzorii de referinta externi de mare exactitate STS - Superior Temperature Standard.

Familia JOFRA de calibratoare de temperatura cu bloc uscat face parte dintr-o linie completa de produse destinate masurarii presiunii, temperaturii si calibrarii promovate la nivel internațional de catre distributiorii AMETEK Calibration Instruments. Marcile consacrate ale grupului sunt JOFRA, pentru calibratoare, FP, pentru traductoarele de temperatura, și M&G, pentru calibratoarele cu greutate. În România, toate aceste branduri sunt distribuite prin Syscom 18.

AMETEK Calibration Instruments se numara printre liderii mondiali în productia de instrumente de calibrare pentru temperatura, presiune și semnale de proces. Compania este parte a grupului AMETEK Inc., lider global în domeniul instrumentelor electronice și echipamentelor electromecanice, cu vânzari anuale care depașesc 3 miliarde USD.

Despre AMETEK Calibration Instruments:

Compania AMETEK Calibration Instruments este lider mondial în domeniul calibratoarelor de presiune ?i temperatura. Compania face parte din grupul american AMETEK, activ în numeroase domenii de vârf ale industriei.

În anii 1960, firma AMETEK Calibration Instruments inventa primul instrument cu greuta?i destinat etalonarii de presiuni pe principiul bilei flotante, iar la începutul anilor 1980 inventa prima incinta termostata cu bloc uscat pentru etalonarea temperaturii. Astazi continua sa dezvolte calibratoare portabile de mare exactitate, multifuncționale, ușor de utilizat, la costuri reduse de mentenanta.
Marcile consacrate ale grupului AMETEK sunt JOFRA, pentru calibratoare, FP, pentru traductoarele de temperatura, și M&G , pentru calibratoarele cu greutați.

Prin conceptia lor revoluționara, calibratoarele AMETEK ofera utilizatorilor domenii de masurare foarte largi și concomitent dau acestora capacitatea de a elimina atâtea surse de eroare pe cât este posibil.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite