Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Roadshow LLP Dynamics Romania în Timişoara, Cluj, Braşov şi Bucureşti

25 Septembrie 2012LLP Dynamics Romania, una dintre cele mai importante companii de consultanţă din Europa Centrală şi de Est, sărbătoreşte anul acesta 15 ani de activitate în România, precum şi primirea prestigiosului titlu “2012 Inner Circle Microsoft Dynamics”. Această dublă sărbătoare va fi marcată, în această toamnă, de organizarea unui roadshow în patru oraşe importante din ţară: Timişoara (9 octombrie), Cluj (11 octombrie), Braşov (18 octombrie) şi Bucureşti (30 octombrie).
LLP Dynamics are, în prezent, cea mai mare experiență la nivel local și regional pentru soluțiile Microsoft Dynamics NAV și Microsoft Dynamics AX. Prin evenimentele organizate în această toamnă, ne propunem să răspundem cât mai cuprinzător la întrebările legate de soluţiile ERP. Evenimentele vor avea o abordare practică a problemelor și soluțiilor de rezolvare a acestora prin implementarea de astfel de soluții”, a declarat Anca Lăzărescu, Sales Director LLP Dynamics.
Seminariile îşi propun să aducă soluţiile software ERP mai aproape de companiile româneşti. Tematica acestora cuprinde cele mai utile informaţii despre o soluţie ERP, de la definiţie până la alegerea celei mai eficiente soluţii software pentru o companie. Participanţii vor beneficia de cunoștințele şi experienţa unei echipe recunoscute pentru performanţele sale concretizate în numeroase proiecte de succes la companii precum Eni Romania, Stihl, Flanco International, Scania, Schmitz Cargobull, Rebu, Lindab şi multe altele. Va fi oportunitatea perfectă de a răspunde la întrebările legate de soluţiile ERP, de a înlătura prejudecăţi şi a afla direct de la specialişti avantajele şi dezavantajele unui ERP.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite