Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

EDGE in 28 de orase

28 Decembrie 2005



La aproape un an de la lansarea EDGE, Orange anunta extinderea acoperirii la 28 de orase, reducerea considerabila a tarifelor si o oferta promotionala atragatoare. Daca in prima jumatate a acestui an Orange acoperea toate statiunile de pe litoral si 12 mari orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Constanta, Ploiesti, Craiova, Oradea, Iasi, Galati, Arad si Bacau, acum pe lista oraselor acoperite EDGE se adauga alte 16: Pitesti, Braila, Botosani, Targu Jiu, Slatina, Resita, Vaslui, Calarasi, Alexandria, Giurgiu, Slobozia, Zalau, Miercurea Ciuc, Targoviste, Ramnicu Valcea si Suceava. Tot mai multi clienti beneficiaza de astfel de servicii de date la viteze de transfer mult mai performante. Aceasta extindere sustinuta va continua si in perioada urmatoare, strategia Orange prevazand ca in urmatorii doi ani EDGE sa acopere 70% din populatia tarii. Mai mult, Orange a redus in medie cu 50% tarifele la pachetele EDGE/GPRS existente, si a lansat noi pachete de trafic inclus pentru a raspunde cat mai bine necesitatilor pietei. De asemenea, Orange a lansat si o optiune de Internet mobil cu trafic nelimitat prin tehnologia EDGE/ GPRS - Internet Unlimited. Pe langa aceasta, mai sunt disponibile o serie intreaga de optiuni care permit acces Internet nelimitat in weekend, in timpul zilei sau al noptii.
In perioada 28 noiembrie 2005 - 31 ianuarie 2006, Orange lanseaza si o noua oferta promotionala:

  • Orice optiune de trafic nelimitat la jumatate de pret: 50% reducere la abonamentul lunar pentru orice optiune in primele 6 luni sau 12 luni, pentru contract pe 12 sau 24 luni. Astfel, activand optiunea Internet Unlimited, clientii pot beneficia de acces mobil nelimitat la Internet cu 35 USD pe luna timp de un an.
  • 40% sau 60% reducere la pretul Mobile Office Card pentru contract pe 12 sau 24 luni. Astfel Mobile Office Card EDGE poate ajunge pana la pretul de 75 USD.
  • Telefoane EDGE la preturi speciale.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite