Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Intel si partenerii sai anunta o gama larga de tablet PC-uri cu Windows 8

28 Septembrie 2012



Intel si partenerii sai OEM (Acer, ASUS, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, LG Electronics, Samsung şi ZTE)au anuntat cele mai noi tablet PC-uri si dispozitive tip convertible bazate pe procesoare Intel Core vPro, Intel Core si Intel Atom, inclusiv pe noul procesor Atom Z2760 (cu nume de cod „Clover Trail”).


„Acesta este doar inceputul companiei Intel pe piata tablet PC-urilor, iar scopul nostru este de a oferi produse care se pliaza pe nevoile utilizatorilor, dar si pe cele ale companiilor, fara a compromite experienta de utilizare si durata de viata a bateriei. Cand utilizatorii sau marile companii cumpara un dispozitiv cu Intel Inside, primesc cele mai bune capabilitati ale Windows 8 si au parte de o experienta de computing fara precedent”, a declarat Erik Reid, General Manager pentru Application Processor Platforms in cadrul Mobile and Communications Group al Intel.


Procesorul Intel Atom Z2760 ofera cele mai subtiri si usoare tablet PC-uri bazate pe arhitectura Intel – grosime de 8,5mm si greutate de doar 0,68kg – ceea ce le permite utilizatorilor sa isi ia dispozitivele oriunde.
SoC-ul dual core, cu patru thread-uri, ofera o autonomie a bateriei exceptionala cu o perioada de stand-by de 3 saptamani si peste 10 ore de vizionare HD.


Tehnologiile Intel au permis crearea de dispozitive mobile dedicate segmentului enterprise, inclusiv cele ce folosesc procesoare Intel Atom, Intel Core si Intel Core vPro. Arhitectura Intel ofera corporatiilor flexibilitatea si compatibilitatea cu care s-au obisnuit, costuri totale de exploatare reduse si productivitate ridicata.


Tablet PC-urile Intel cu Windows 8 sunt compatibile cu milioane de aplicatii, dispozitive si componente folosite de corporatii si includ capabilitati de securitate si management cerute de managerii IT. Aditional, aceste dispozitive se integreaza cu usurinta in infrastructurile corporate existente, oferind posibilitatea de a accesa un domeniu, de a rula noi aplicatii Windows Store si de Windows desktop, in paralel.


Noul procesor Intel Atom Z2760 a fost creat pentru a fi integrat cu usurinta intr-un mediu de business computing. Procesorul detine capabilitatea de Secure Boot si PTT, Intel Platform Trust Technology.
Tablet PC-urile cu procesoare Intel Core ce ruleaza Windows 8 vor oferi o performanta mai mare. Aditional, tablet PC-urile cu procesoare Intel Core vPro vor dispune de capabilitati de securitate, de management si de virtualizare de ultima generatie.
Dispozitivele ce folosesc procesoare Intel Core vPRo pot fi accesate remote si beneficiaza de tehnologii precum Intel Anti-Theft, Intel Secure Key, Intel OS Guard, Intel Identity Protection si Intel Trusted Execution.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite