Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

LLP de 15 ani în România

03 Octombrie 2012



LLP Romania, filiala a LLP Group, a împlinit 15 ani de activitate pe piaţa locală. Combinând expertiza regională existentă la nivelul grupului cu experienţa acumulată pe piaţa românească, LLP Romania a implementat cu succes numeroase proiecte informatice în România.
LLP Romania şi-a consolidat poziţia pe piaţa de soluţii ERP din România, printre clienţii săi regăsindu-se jucători importanţi pe piaţa autohtonă. Am început acum 15 ani cu Infor Financial Management (SunSystems) și, cu toate că perioada de viață a unei soluții de gestiunea afacerii este de aproximativ cinci ani, avem un număr considerabil de clienți care utilizează soluțiile noastre de peste un deceniu. Acest lucru dovedește gradul de satisfacție a clienților precum și capacitatea de a ne adapta la cerințele unui mediu de afaceri tot mai dinamic. În plus, ca filiala a grupului LLP, dispunem de un know-how regional, în acest mod putând realiza implementări complexe în mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi la nivel global.” – a declarat Ioana Rențea, Infor Services Manager LLP România.
LLP România este de 15 ani cel mai cunoscut partener din România pentru produsele Infor Financial Management și singurul Infor Gold Partner din regiune. Compania a realizat numeroase implementări ale soluţiei, printre clienţii săi regăsindu-se: Grupul GRIVCO, UPC Romania, Accor Services (Edenred), Grand Hotel Marriott, Philip Morris, Realitatea Media, HBO, ALICO (AIG Life), Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Europharm Holding – GSK, KPMG Romania, Shell Gas Romania, OMV-Petrom, Mccann Erickson etc.
De curând ne-am extins competențele în zona de soluții de Business Intelligence, având la activ prima implementare de Infor ION BI din România. Este vorba de un proiect complex pe care îl realizăm la grupul de companii GRIVCO. Mai multe dintre companiile grupului GRIVCO sunt deja clienții noștri pentru soluțiile Infor Financial Management de mai bine de șase ani. Ținând cont de extinderea activității grupului și creșterea complexității businessului, grupul GRIVCO a decis să implementeze și soluția de business intelligence de la Infor, propusă de LLP Romania.” a declarat Ioana Rențea.
Portofoliul vast de soluţii, calitatea echipei de consultanţă şi competenţele în adaptarea soluțiilor Infor pentru piaţa locală sunt numai câţiva dintre factorii care au permis LLP Romania să răspundă la cerinţele tot mai diverse ale clienţilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite