Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Axioma Solutions organizează un workshop gratuit de initiere in utilizarea ROI pentru specialistii si managerii de Resurse Umane

03 Octombrie 2012



Incepand cu 2 noiembrie 2012, Axioma Solutions lanseaza seria de workshop-uri de initiere in utilizare ROI pentru specialistii si managerii din departamentele de Resurse Umane.
Workshop-ul de initiere in ROI pentru HR face parte dintr-un program de sesiuni lunare dedicate specialistilor in HR, in care oferim acces la un instrument foarte util in deciziile asociate initiativelor de HR”, explica Marian Stirbescu, Product Manger si Trainer.
Timp de patru ore vom raspunde la intrebarea cum se calculeaza ROI-ul pentru HR si cum acesta poate fi utilizat intr-un mod facil si practic de catre manageri pentru a putea lua decizii in cunostinta de cauza, dar si pentru a masura rezultatele initiativelor anterioare.”, a precizat Sorin Feroiu, Senior Trainer.
Chiar daca presa de specialitate si managerii de HR cocheteaza de ceva timp cu conceptul de ROI, impactul financiar al strategiei si initiativelor de HR nu este masurat intr-un mod consecvent in cadrul organizatiilor din Romania. Cauza? Majoritatea specialistilor cred ca ROI-ul ca instrument de decizie este prea complicat, iar calculul acestuia este mult prea dificil.
Prin aceasta initiativa ne propunem sa demitizam intrumentul de ROI si sa il facem accesibil specialistilor de HR care vor sa imbunatateasca modul in care demareaza si justifica initiative importante precum: bugetare, angajare, programe de motivare, achizitii in cadrul departamentului sau programe de training”, afirma Ciprian Cucu, Training Manager.
Workshop-ul de initiere in ROI pentru HR este construit pe baza metodei ROI 4x4, dezvoltata intern de Axioma Solutions avand la baza o experienta de 10 ani a autorilor in managementul unor proiecte complexe si furnizarea de training si consultanta.
Printre subiectele care vor fi abordate in cadrul workshop-ului se numara:
- Introducerea in concept ROI
- Formula ROI
- Avantajele utilizarii
- Cand se justifica si cand nu se justifica sa utilizam ROI
- Scenarii de utilizare in cadrul departamentului de Resurse Umane
- Imagine de asamblu a metodei de calcul ROI 4x4
- Matricea de factori ROI ca instrument minimal pentru luarea unei decizii
- Exemple de modele de calcul.
Gazdele evenimentului vor fiMarian Stirbescu, Product Manager si Trainer, siSorin Feroiu, Senior Trainer.
Workshop-ul de initiere in ROI pentru HR va avea loc la sediul Axioma Solutions din Cotroceni Business Center, Bucuresti, corp U, etaj 4, sala Londra, de la 9.00 la 13.00.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite