Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

BRINEL, premiat de Microsoft pentru cele mai bune performante in segmentul IMM

04 Octombrie 2012



Compania BRINEL a obţinut din partea Microsoft România premiul pentru cea mai bună performanţă din anul fiscal 2012, pe segmentul de piață al companiilor mici și mijlocii, în cadrul evenimentului Microsoft Club, organizat recent în Bulgaria.
„Am focalizat mulţi ani pe soluţiile şi serviciile complexe pe care le oferim organizaţiilor de dimensiuni mari şi pe tehnologie, dar am câştigat şi clienţi noi din categoria întreprinderilor mijlocii, prin flexibilitate şi adăugarea de noi competenţe în soluţii de business pentru companiile mijlocii (la Microsoft, mijlocii înseamnă până la 200 de PC-uri). Premiul Microsoft «Best SMB Performance in FY12» confirmă contribuţia BRINEL la dezvoltarea companiilor mijlocii prin soluţii integrate cu produse din platforma Microsoft. Din perspectiva unei firme mijlocii, cum este şi BRINEL, ştim care sunt soluţiile la problemele cu care se confruntă acest sector, tocmai pentru că şi noi am întâmpinat aceste provocări de-a lungul celor 21 de ani de existenţă”, a declarat Marcel Borodi, CEO BRINEL.


BRINEL este partener de soluții Microsoft având patru certificări GOLD: ERP (planificarea si gestionarea resurselor intreprinderii), Identity & Security, Server Platform și Volume Licensing şi o certificare SILVER: Software Asset Management.
De asemenea, BRINEL face parte din grupul restrâns de parteneri Microsoft Large Account Reseller, statut prin care oferă consultanță și licențiere Enterprise pentru organizaţiile de dimensiuni mari şi foarte mari.


„BRINEL este partenerul Microsoft cu cea mai mare contribuție în cifra de afaceri a Microsoft în rândul companiilor mici și mijlocii, cu 45% creștere a veniturilor din soluții Microsoft în acest segment. Suntem încântați că acest parteneriat între BRINEL și Microsoft, de tradiție pentru industria IT locală, produce rezultate într-un segment prioritar pentru dezvoltarea competențelor IT și utilizarea tehnologiei pentru creșterea productivității în România”, a precizat Mihai Iordache, Director pentru Soluții și Parteneri pentru Companii Mici și Mijlocii, Microsoft România.


Din 2009, BRINEL este Microsoft Frontline Partner, fiind primul partener care a obţinut această calitate, oferind clienţilor săi soluţii integrate de management şi virtualizare furnizate de cei doi giganţi IT, Microsoft şi HP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite