Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

A patra ediţie a conferinţei ELO ECM

05 Octombrie 2012



In cadrul cele de-a patra editii a conferintei anuale - ELO ECM 2012 - organizata de ELO Digital Office Romania, au fost prezentate utilizatorilor si potentialilor clienti informatii practice, avantajele solutiilor ELO Digital Office si eficienta acestora.
"Principiul care a stat la baza dezvoltarii ultimelor versiuni ale produselor noastre a fost acela ca utilizatorul este situat in centrul procesului de dezvoltare. Pastram legatura in mod constant cu clientii si partenerii nostri si colectam reactii valoroase. Astfel, se pun bazele unei imbunatatiri continue, ancorate adanc in filozofia noastra si in procesul de dezvoltare. Pe langa numarul mare de modificari si imbunatatiri server-based, beneficiile practice pentru utilizatori sunt plasate in centrul activitatilor noastre de dezvoltare”, a declarat Claudiu Borsan, Country Manager ELO Digital Office Romania.
Iata pe scurt cele mai importante module ale ELO Digital Office si avantajele acestora:
ELO COLD si ELO XML asigura o buna gestionare a cantitatilor mari de date, informatii din aplicatiile de business existente pot fi importate, indexate cu cuvinte cheie si arhivate automat. ELO COLD poate prelua datele de la un sistem host sau aplicatii care ruleaza pe Windows.
ELO Barcode ajuta la scanarea documentelor, indexarea automata a acestora dupa cuvinte cheie, atribuirea unui proces si arhivarea lor. Modulul ELO Barcode poate fi folosit in momentul in care utilizatorul are nevoie de indexarea si clasificarea automata a documentelor pe hartie. Ca regula, un cod unic de bare este generat in conexiune cu o aplicatie de afaceri (ex.: sistemul ERP) si aplicat documentului. Daca acest cod de bare de pe document este scanat corespunzator, ELO Barcode il va recunoaste si va transfera documentul fluxului de lucru necesar.
ELO DocXtractor este o aplicatie pentru clasificarea si procesarea inteligenta a documentelor receptionate. Sistemul este instruit si recunoaste, atat structura cat si caracteristicile dupa care poate efectua identificari, pe baza unui sistem de invatare, ce contine o selectie redusa de documente-mostre. Datorita acestor mostre, este capabil mai apoi sa analizeze continutul documentelor noi, sa le evalueze si sa le aloce un loc in arhiva electronica, toate acestea fiind realizate cu o acuratete crescuta.
ELO pentru smartphone – Clientii ELO Digital au acces mobil la sistemul de management al documentelor indiferent de locatie sau retea. Utilizatorul are posibilitatea sa acceseze arhiva, sa caute documentul si apoi sa-l vizualizeze. Aplicatia este disponibila atat pentru iPhone, cat si pentru iPad si poseda noi functii precum Photo Upload si ELO iSearch – modul care revolutioneaza munca de zi cu zi prin integrarea functiilor de cautare inteligenta.
ELO XC reprezinta garantia dumneavoastra ca veti dispune intotdeauna de informatiile corecte la timpul si locul potrivit. ELO XC este un program de administrare al e-mail-urilor care permite arhivarea automata si in read-only a tuturor e-mail-urilor.
•Integrare nativa Microsoft Office si ELO - Componentele .Net permit integrarea impecabila a functiilor ELO DSM in aplicatiile office existente. Utilizatorul trebuie doar sa instaleze un client nou si isi va continua continua activitatea.
Interfata de lucru este acum mai intuitiva, comenzile si functiile sunt astfel accesate mult mai rapid si mai usor. Noul tip de vizualizare si posibilitatea gruparii elementelor simplifica desfasurarea lucrului cu software-ul si permite economii de timp pretios pentru utilizatori. Ne concentram atentia asupra sporirii productivitatii utilizatorilor si asupra disponibilitatii de a lucra cu acestia in propriul lor spatiu familiar de lucru. Acest lucru este posibil in special datorita caracteristicii unice pe piata, de integrare a functiilor ECM in mediul Microsoft Office. Noile versiuni ale produselor ELO 2011 ofera utilizatorilor sai un set de instrumente puternice, inovative si de inalta performanta, pentru managementul activitatilor curente", a mai precizat Claudiu Borsan.
Intr-o piata in crestere, cum este cea din Romania, este foarte important pentru companii sa monitorizeze datele atent si sa beneficieze de acces la ele in permanenta. Solutiile profesionale DMS/ECM colecteaza si gestioneaza eficient informatiile companiei, accesul la acestea facandu-se in secunde, indiferent de cand acestea dateaza. Un alt beneficiu al solutiilor ELO il constituie timpul de instalare care nu este mai mare de o zi si astfel respectiva companie nu va trece printr-un process lung de implementare si adaptare la ceva nou. Interfata de lucru este simpla, intuitiva si se transforma apoi in productivitate ridicata si acceptanta totala din partea utilizatorilor. Pornind de la premisa ca fiecare individ este diferit, solutiile ELO pot oferi o interfata diferita pentru fiecare utilizator, astfel incat el sa se regaseasca cat mai mult in aplicatie si sa aiba eficienta maxima la birou.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite