Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Anritsu Solutions îşi extinde departamentul de cercetare pe plan local

05 Octombrie 2012



Anritsu Corporation a fost înfiinţată în anul 1895 şi este listată la bursa de la Tokyo. Compania are un număr de aproximativ 3.600 de angajaţi la nivel mondial, 12 filiale japoneze şi 42 de filiale în America de Nord, America Centrală şi de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia.


Daniela Iancu, HR Representative Anritsu Solutions SRL

Cu un portofoliu extins de produse, de la echipamente de testare şi măsurare a reţelelor de mare viteză, la soluţii complete de monitorizare şi întreţinere a reţelelor de telefonie, Anritsu Corporation este recunoscută ca fiind un furnizor global de soluţii hightech în domeniul IT&C, lider în domeniul telecomunicaţiilor radio, optice şi al industriei de comunicaţii terestre şi wireless, fiind un partener-cheie pentru cei mai mari operatori de telecomunicaţii din întreaga lume.

Lansarea filialei locale Anritsu Solutions SRL a avut loc în data de 5 octombrie 2010, în Bucureşti. Echipa oferă servicii de asigurare a calităţii pentru MasterClaw™ – produs emblematic în portofoliul Anritsu OSS şi un element cheie în managementul reţelelor moderne de telecomunicaţii. MasterClaw asigură monitorizarea completă (end-to-end) pe bază de probe non-intruzive pentru reţele convergente de telefonie, fiind un lider în domeniul monitorizării şi a calităţii serviciilor pentru reţelele GSM, GPRS, UMTS, VoIP şi LTE.

În 2010, firma a pornit la drum cu un număr de 4 angajaţi, axându-se numai pe executarea testelor de acceptanţă a Produsului MasterClaw, în scopul creşterii calităţii.

La începutul acestui an, s-au pus bazele unui nou departament, Research & Development, unde elementele de lucru variază de la consolidarea funcţionalităţii existente, până la implementarea aplicaţiilor noi. Fazele ciclului de dezvoltare software sunt: analiza cerinţelor şi a specificaţiilor, definirea arhitecturii software, implementarea soluţiei alese, depanarea şi testarea componentelor SW, întregul ciclu fiind realizat în Bucureşti şi Roma.Astfel, recrutările au trecut printr-o dinamică accelerată începând cu anul 2012. Compania şi-a propus să recruteze un număr de 10 programatori, poziţii care pleacă de la cele de juniori la cele mai avansate, precum de seniori şi team leader.

De ce Anritsu? Pentru că este o firmă cu tradiţie, iar succesul vine din efortul colectiv, la nivel global. Fiecare angajat vine în Anritsu cu un talent, iar mai departe găseşte oportunitatea de a şi-l cultiva prin programe de dezvoltare. Aici are şansa de a experimenta un mediu avansat din punct de vedere tehnic, dar şi oportunitatea de a creşte într-un context internaţional şi dinamic.În această societate, oamenii, lucrurile care ne înconjoară şi informaţiile ne-au ţinut conectaţi în timp, spaţiu, indiferent de frontierele naţionale, creând noi industrii şi servicii.

Deoarece business-ul nostru devine din ce în ce mai complex, suntem într-o continuă căutare de talente.Grupul Anritsu şi-a setat deja idealul său pentru următorii ani şi anume să-şi menţină poziţia de top pe piaţa de telecomunicaţii, la nivel global.
www.anritsu.com/en-GB/
Products-Solutions/Service-Assurance



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite