Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Compania OMNILOGIC a fost premiata cu “Central and Eastern Europe Outstanding Growth” 2005

28 Decembrie 2005



RAD Data Communications a decernat companiei OMNILOGIC premiul “Central and Eastern Europe Outstanding Growth” 2005
Premiul a fost acordat pentru cea mai spectaculoasa crestere in 2005.
“Este o premiera pentru Romania, dar si pentru zona de business central si est europeana”, a declarat dl. Gabriel Marin, Managing Director OMNILOGIC, care a adaugat ca “distinctia reprezinta o recunoastere a valorii companiei si a modului in care un parteneriat traditional aduce mereu rezultate tot mai spectaculoase”.
Festivitatea de decernare a avut loc la Eilat, in Israel, cu ocazia “RAD Group Partners Meeting 2005”. Au participat reprezentanti de varf ai companiilor IT&C din peste 150 de tari. “Performanta OMNILOGIC este cu atat mai remarcabila cu cat trebuie sa tinem cont de faptul ca 2005 nu a fost un an foarte semnificativ din punct de vedere al cresterii industriei”, a spus Dario Ziper, VP Sales RAD.
Vorbind despre performante, reamintim ca OMNILOGIC s-a distins printre partenerii RAD in 2005 prin proiectul dezvoltat pentru Raiffeisen Bank Romania, unde specialistii RAD si OMNILOGIC au aplicat solutia SPS-4 Multiprotocol Packet Switch, una dintre cele mai importante de pe piata IT&C din Romania ultimilor ani.
Proiectul a fost dezvoltat pentru a raspunde cerintelor specifice formulate de Raiffeisen Bank si Romtelecom.
Omnilogic si RAD au elaborat acest pachet pentru a fi aplicat in toate ATM-urile bancii – 700 la numar – in peste 200 de filiale.
Contractul, in valoare de peste 1 milion de euro, se va derula pe o perioada de trei ani.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite